RESTAURANT SERGI DE MEIÀ

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Un dels racons del restaurant.

Vista general.

Vista des d’un altre angle.

Al fons, el “sancta sanctorum”: la cuina.

Son curiosos els arcs que separen aquests espais.

 

Al número 106 del carrer Aribau, trobem un interessant restaurant de cuina catalana: és el Sergi de Meià.

Sergi va néixer a Esplugues, però se sent fill de Vilanova de Meià (Lleida), on va passar els estius de la seva infantesa i per això ha adoptat gairebé com un cognom una part del nom d’aquesta localitat.

Des de petit, va viure la cuina de ben a prop. Es va criar entre els fogons del restaurant familiar, regentat per la seva mare a Esplugues, i de la mà dels avis de Vilanova de Meià, que li van transmetre l’amor per la terra i els seus productes. Amb ells va aprendre els plaers del bon menjar, a conèixer el territori i a saber triar les millors fruites, els bolets més saborosos o les carns més meloses per aconseguir els millors aromes, gustos i textures. Amb aquests mestres, des de sempre va tenir clar que es dedicaria a la gastronomia.

El web del restaurant és http://www.restaurantsergidemeia.cat/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: