ESPAI DE GATS

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Espai de Gats, el primer cat-cafè de Barcelona.

No cal dir que aquí els protagonistes son els gats…

… que aprofiten qualsevol espai o alçada per descansar.

Al local es poden prendre begudes, cafè o menjar pastissos per acompanyar. A aquest gat li agraden els pastissos.

Un dels racons d’Espai de Gats.

Vista general.

 

Espai de Gats és un cat-cafè, el primer de la nostra ciutat.

En aquest bloc ho hem dit moltes vegades: a Barcelona podem trobar de tot. Fins i tot un cafè de gats, això que alguns en diuen un cat-cafè.

El lloc es diu Espai de Gats i es troba al barri de Gràcia , concretament al nº 29 del carrer Terol.

L’establiment és ben curiós -el nom no enganya- perquè permet als clients relaxar-se i prendre un cafè -o qualsevol altra beguda de la carta- entre gats i jugar amb ells.

Els usuaris també tenen a la seva disposició llibres, música i wifi perquè tinguin vàries alternatives en aquest espai.

Ara bé, que els visitants tinguin una estona agradable és un dels objectius, però no, és clar, l’únic. L’altre i, per descomptat principal, és l’adopció de gats.

Un dels actius que pot oferir Espai de Gats és que els clients poden conèixer millor els felins en estar en contacte directe amb ells, així que si mentre està un prenent-se un cafè i resulta que connecta especialment amb algun d’aquests animals, ja sap….

No cal dir que l’Espai col.labora amb vàries protectores que son les que marquen les condicions d’adopció. El cost d’aquestes, per qui pugui estar interessat i s’animi no sols a visitar l’establiment sinó també a adoptar, està entre els 80 i els 150 euros que inclouen vacunes, esterilització i el xip, doncs tots els gats surten d’aquí, és clar, amb tot en regla, igual que un cotxe quan surt del concessionari.

Una altra característica de l’establiment son les xerrades i cursos que s’organitzen per parlar del comportament i la salut dels felins perquè un animal no és una joguina i cal que qui tingui algun a casa sàpiga tenir-lo. Val a dir que no totes les xerrades son de pagament, algunes son gratuïtes, de manera que qui pugui estar interessat es pot informar.

Finalment, cal aclarir que per entrar-hi s’han d’abonar tres euros si no se és soci de l’establiment.

Així que com dèiem al començament, a Barcelona hi ha de tot, inclús locals on podem prendre el cafè amb gats com aquest Espai de Gats.

Heus aquí un lloc amb encant, especialment per aquells que els agradin aquests felins.

El seu web és https://www.espaidegats.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: