LA TARTARINA

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

La Tartarina, una tenda petita però original.

L’entrada vista des del carrer.

L’entrada vista des de dins.

Exposició d’alguns dels seus productes.

Detall d’un aparador.

El mirall.

Un exemple dels seus productes.

 

Al número 137 del carrer d’Entença de Barcelona, ens trobem amb una petita tenda que no per la seva més bé reduïda dimensió deixa de cridar l’atenció quan passes per davant: es La Tartarina.

I crida l’atenció, primer, perquè és una bonica tenda, de colors amables i suaus, i per el mobiliari i decoració, molt especial i ben adaptat tant a l’espai del local com a allò que a La Tartarina s’ofereix. El que tingui la decoració que té no és una fet casual, sinó producte de la bona feina d’una empresa catalana, Pastpan Design, especialitzada en decorar pastisseries i forns.

La segona cosa per la que crida l’atenció és per els productes que s’hi venen. Òbviament, el nom no enganya i a La Tartarina el que trobem són pastissos.

Però pastissos molt especials doncs busquen la personalització. El que es pretén és que cada pastís encaixi amb la persona o esdeveniment a la que va oferida. Aquesta individualització fa que tots els pastissos siguin una petita obra artística de caràcter molt personal. Es doncs el triomf de la pastisseria de disseny però sense estridències i d’estil tant amable com la decoració del local.

Per descomptat, tot el procés de producció i decoració de cada producte és artesanal.

Una altra cosa a tenir en compte a La Tartarina és que s’hi ofereixen cursos especialitzats de decoració de pastissos, modelatge, flors de sucre, cupcakes i galetes, i són molt adequats tant per aficionats com per professionals.

De manera que a La Tartarina nos sols ens ofereixen productes de qualitat treballats amb molta cura sinó que ens donen també la possibilitat d’aprendre a fer-los.

Com es veu, el local no té una gran superfície però les coses que aquesta empresa ofereix no són qualsevol cosa. Això el fa un lloc doblement recomanable.

 

El seu instagram és https://www.instagram.com/latartarina/?hl=es

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: