LA WHISKERIA

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

La Whiskería.

Un dels salons.

Vista parcial de la barra.

Detall del mobiliari.

Un dels angles.

Detall de la decoració.

 

Que un escocès sigui propietari d’una whiskeria no és estrany, però que ho sigui a Barcelona és poc habitual.

Això es dona al número 39 del carrer Casp, encara que l’escocès Kris Cowan comparteix la propietat amb dos socis argentins, Ezequiel Riesgo i Ezequiel Meta. En quant a la whiskeria, es diu exactament així, La Whiskería.

No són uns nouvinguts perquè encara que aquest local el van obrir aquest estiu, ja en tenen un altre des del 2018 al Raval, però volien ubicar-se en un ambient diferent i per això van decidir inaugurar una altra whiskeria molt més a prop del centre de la ciutat, buscant clientela diferent i de més poder adquisitiu, però això sí, sense perdre l’essència.

Com que no volen que sigui un simple lloc per prendre una copa sinó que sigui un espai de referència fins i tot fora d’aquí, s’han buscat un establiment ampli de dues plantes que en conjunt sumen més de quatre-cents metres quadrats. Ara per ara tenen oberta la planta superior i està previst que la planta baixa sigui un lloc polivalent on s’organitzaran tasts i d’altres esdeveniments.

Crida l’atenció la decoració i el mobiliari amb els que es crea un espai amb reminiscències antigues. Així el mobiliari l’han adquirit a tendes d’antiguitats o fins i tot en tenen que van aconseguir al Mercat dels Encants per procedir després a la seva restauració.

Per això no ens ha d’estranyar veure miralls del segle XVIII o estanteries modernistes envoltades de fotografies també antigues per crear un ambient més pròxim a les dècades dels anys vint i trenta del segle passat.

A més, llueix una barra de fusta que és una de les més llargues de la ciutat.

I un local que vol ser una referència, ha de tenir de tot: disposen de més de mil ampolles que provenen de tot el món: Escòcia, Japó, Irlanda, Canadà, Estats Units…

I tot això a ritme de jazz, swing, blues, funk i soul per crear una atmosfera adequada en tots els sentits. Objectiu: que aquest sigui un petit paradís pels amants del whisky. (Compte, si en lloc de whisky el client prefereix un còctel o una altra beguda, a la carta també en trobarà).

El seu facebook és https://www.facebook.com/lawhiskeria/

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: