5º PINO

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

 

Bar-restaurant 5º Pino.

Vista de la terrassa des de l’interior.

L’espai interior és diàfan.

El mobiliari és confortable.

La tranquil.la terrassa sota els arbres. 

Vista des d’un angle.

Dada important pels que tinguin fills petits: disposen d’un parc infantil just al costat.

 

Com en qualsevol cosa que tingui a veure en el món dels negocis, és important que allò que vens tingui visibilitat.

Doncs un bon actiu per El Quinto Pino (o simplement 5º Pino) és precisament la seva visibilitat. Es un lloc que crida l’atenció només passant pel davant.

Es tracta d’un café-restaurant situat al número 98 del Passeig de la Bonanova, entre Via Augusta i Carrasco i Formiguera. I no pot passar desapercebut per la seva atractiva terrassa exterior, gens comuna en un lloc com aquest.

Encara que es troba en una cantonada amb tràfic, el cert és que aquesta terrassa on pots prendre des d’un cafè fins a dinar o sopar, resulta particularment distesa. I és que no sempre es pot prendre una copa (o un plat) sota els arbres en plena ciutat de Barcelona.

A més, té aquesta terrassa un altre element important que cal valorar: té just al costat un parc infantil. Això vol dir que és un lloc molt adequant per famílies perquè es pot combinar l’aspecte gastronòmic amb l’esbarjo dels més petits sense ningun problema.

També cal esmentar la part interior que és moderna i còmoda. El conjunt del projecte va ser cosa d’Equipo 63, un estudi de disseny que crea agradables espais, siguin tendes, oficines o stands.

En quant a l’aspecte gastronòmic, 5º Pino té una oferta senzilla doncs no busca els alambinats plats que es poden trobar en altres restaurants, sinó que és una cuina agradable amb plats molt correctes d’amanides, peix, carn, ous, arrosos, pasta, entrepans… a més hi ha una dada a tenir en compte: aquesta cuina funciona des de migdia fins a mitjanit, de manera que no hem de patir per l’horari.

Naturalment, depenent del dia i de l’hora, l’ambient va canviant. Hi ha moments en els que és més restaurant però hi ha d’altres en que és més bé un bar de copes gràcies al seus aperitius i tapes.

Així que ja sabem i molt especialment ara a l’estiu: hi ha una terrassa sota els arbres on es pot venir a menjar per motius professionals o amb els amics o la família amb nens inclosos (tenen el parc al costat), matí, tarda o nit.

Oferta doncs amplia i atractiva, un lloc amb encant a tenir en compte.

El seu web és: http://quintopino.es/

 

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: