A d’art i D de dones, a L’Espai Cavallers

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Montse Valdés. Introspecció.

Maria Perelló. Febrer.

Rebeca Muñoz. Sirena.

Laia Arnau. El pit roig.

Lídia Vives. En el meu cap.

Carme Aliaga. Algun dia aquesta llum tornarà. 

 

El passat mes de març, la galeria Espai Cavallers de Lleida, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, va presentar una exposició col.lectiva en la que l’eix central era fer visible el talent artístic en femení a través d’una selecció d’obres d’una llarga llista d’artistes, concretament d’aquestes:

Anna Agustí, Carme Aliaga, Laia Arnau, Lita Cabellut, Marta Duran, Pilar López Báez, Rebeca Muñoz, Maria Perelló, Aurembiaix Sabaté, Montse Valdés, Maite Villafranca i Lidia Vives.

Cadascuna d’elles va presentar els seus últims treballs de manera que es podia veure pintura, escultura i obra gràfica, és a dir, un divers ventall de disciplines.

Així, aquesta exposició permetia veure la posició de les dones en el món de l’art contemporani i como de mica en mica s’han pogut crear un lloc en el panorama artístic.

Doncs bé, tots recordem bé què va passar el mes de mars: crisi sanitària i estat d’alarma: la galeria va haver de tancar portes.

Dos mesos després estem d’enhorabona perquè aprofitant la desescalada, Espai Cavallers torna a obrir, de manera que tenim l’oportunitat de veure aquesta interessant exposició que va quedar estroncada pel coronavirus.

Ho podem fer fins al 30 de maig.

 

La galeria Espai Cavallers 31/33 va obrir ja fa setze anys. Des dels seus inicis s’ha dedicat a la promoció d’artistes d’art contemporani, tant consolidats com emergents.

El seu web és http://www.espaicavallers.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: