ADRIAN MARMOLEJO A LA GALERIA EL CLAUSTRE DE GIRONA

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Les escales de l’església.

Marina.

El pont.

Paisatge urbà.

Vista marina.

El riu i l’església.

 

De la localitat de Coín, Màlaga, és Adrián Marmolejo, el pintor del que parlem avui.

Quan era encara un nen va rebre lliçons de dibuix i pintura d’Annette Deletaille, artista belga resident a Coín. Va ser aquesta pintora la que li va transmetre les bases per elements com la perspectiva, la composició i la llum.

A Marmolejo li agrada pintar directament del natural, cosa que li permet capturar millor l’atmosfera del lloc que està representant.

La seva, es tracta de pintura figurativa que plasma amb força i espontaneïtat, utilitzant l’aquarel·la com mitjà d’expressió preferent encara que no únic.

Adrián Marmolejo sempre recalca (especialment en els tallers que imparteix) que la unió de tots els elements és el més important en una escena, i és per això que ell se centra més en el to que en el color buscant un acabat amb riquesa expressiva.

Fa pocs dies va passar pel Cercle de Belles Arts de Lleida per pintar per als seus alumnes una vista de la ciutat perquè poguessin veure la manera com treballa el paisatge urbà.

Ara tenim l’oportunitat de veure les seves obres més recents a la galeria El Claustre, de Girona, on està celebrant una exposició fins al dia 1 de juliol.

Una bona ocasió per veure de prop un bon recull de la producció de l’artista malageny.

El web de la galeria és  https://www.elclaustre.com/es/index.html#loaded

 

Aquest és Adrián Marmolejo Clarhed, pintor malageny actualment resident a Granada.

El seu web és https://adrianmarmolejo.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: