AKASHI GALLERY

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Vista de l’entrada des de dintre.

Detall de les fotografies i del mobiliari.

Seients molt japonesos.

No tots són tan típics.

Un altre detall de la decoració.

Un racó del jardí japonès.

Vista general del jardí japonès.

 

Al carrer Rosselló 197 de Barcelona trobem un encantador local que llueix una preciosa decoració japonesa. Es tracta d’Akashi Gallery, un espai multidisciplinar (ja hem parlat de més d’un en aquest bloc) dons és una teteria, una galeria fotogràfica i un bar japonès.

El nom està inspirat en una localitat d’aquell país que es troba a la costa est d’Honshu.

Alguns barcelonins es queixen de que quan entren en un restaurant japonès, el menjar que hi tasten no els acaba de complaure perquè no és estrictament d’aquell país. Doncs si algú vol tastar productes originals del Japó, aquí té una oportunitat: per exemple, el te és d’Ippodo, una important empresa de te de Kioto, de manera que això ens assegura tastar un te de bona qualitat i genuí.

I en el relaxant ambient que ens proposa Akashy Gallery podem provar també dolços japonesos, pica-pica, cerveses, sake i tot tipus d’alcohol d’aquell país. Pel qui no vulgui alcohol, també trobarà sucs naturals, refrescos, infusions, cafès i un ampli ventall de begudes originals. Les tapes també son japoneses.

De tota manera, l’oferta d’alguns productes no és només japonesa; també podem provar tes de molts països.

Donat el caràcter polivalent de l’establiment, s’organitzen activitats culturals, per descomptat vinculades al Japó, com petits mercats, presentació de llibres, nits de sushi, projecció de pel·lícules, tallers sobre te, intercanvi d’idiomes, conferències sobre cultura japonesa…

Aquesta bona idea és de Tina Bagué i Toru Morimoto, la parella que regenta el local. Els dos son fotògrafs i van fer un viatge en autocaravana pel Japó fent fotos; les de Tina eren en color i les fetes en blanc i negre, de Toru.

Evidentment, com que Akashi també és galeria, tots aquells que vulguin entrar a veure l’exposició de fotos (que es troben a la venda), ho podem fer lliurement, no és necessari que facin consumició si no els ve de gust.

La galeria està a la disposició d’aquells artistes que vulguin exposar la seva obra; l’única condició és que aquesta versi sobre el Japó.

Un lloc tant curiós com encantador.

El seu web és: http://www.akashigallery.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: