ALEX PRUNÉS A LA GALERIA ANQUIN’S

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Petita casa-moll.

Mirall.

La Venècia.

Front marí.

Moll.

Casa i globus.

Salomé mirant.

Paraules de nit.

 

No és la primera vegada que parlem d’Alex Prunés a La Bellesa. Avui ho tornem a fer aprofitant que està exposant a la Galeria Anquin’s.

Prunés té una sòlida formació artística que va adquirir graduant-se en Belles Arts a la Universitat de Barcelona (és Doctor cum laude).

El seu estil és tan personal com les particulars imatges que representa: pintures sobre paisatges, platges… espais tan amplis com solitaris perquè és difícil trobar-hi figures humanes. El conjunt dóna un cert to irreal a pesar de que es basa en models absolutament palpables, encara que en alguns casos, descontextualitzats per provocar aquesta curiosa sensació contradictòria.

L’exel.lent utilització que fa de la llum i la disposició d’elements aïllats en la composició donen, a més, una estranya sensació de malenconia.

En la mostra i fora del que és paisatge, s’exposen pintures en les que la figura humana és la protagonista.

Però la seva pintura va més enllà perquè és també una reflexió sobre el propi art doncs en algun paisatge apareixen estris de pintar perquè el quadre faci una referència al món de la pintura.

L’exposició que està celebrant a la galeria reusenca es titula Llindars entenent el llindar com l’objecte arquitectònic que separa dos llocs, cosa que no vol dir necessàriament que els dos siguin accessibles, es pot tractar d’una connexió però també d’un límit.

Tota una invitació a despertar la imaginació de l’espectador.

Fins al 28 de juny.

El web de la galeria és https://www.anquins.com/ca/

Fa dues dècades que Alex Prunés es dedica professionalment a la pintura. En aquest temps, la seva obra no solament s’ha vist aquí sinó a Londres, Estocolm, Amsterdam, Copenhagen, Hong Kong…

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: