ANDY BIER

                           – O – O – O – O – O – O – O – O – O –

 

La gespa verda.

Leo.

Déu i música.

Vida a la natura.

Sostre de fulles.

Puerto Madero, Buenos Aires.

Mar i muntanya.

La brillantor groga.

Corredor d’arbres.

Blanc.

Cascada.

 

 

Andy Bier és un jove fotògraf nascut a Buenos Aires, Argentina.

Quan era un nen ja va viure la passió per la fotografia a través del seu pare que s’hi dedicava.

Des d’aquella època -eren els anys vuitanta- fins ara va sentir una particular fascinació per l’art gòtic i l’arquitectura.

Aquestes inquietuds es van plasmar en la compra de la seva primera càmera fotogràfica professional quan tenia uns vint anys. Tant aviat com la va començar a utilitzar, va saber que la vella passió del seu pare tindria continuïtat en ell.

Després d’alguns anys i millorat l’equip fotogràfic, i haver estat vivint a l’extrem sud de l’Argentina en una petita ciutat anomenada El Calafate, Andy va decidir anar més enllà en el món de la fotografia.

No només es va limitar a prendre imatges d’esplendids llocs naturals sinó que es va iniciar en la fotografia experimental, realitzant diverses sèries de fotos surrealistes, abstractes i fins i tot psicodèliques.

També li encanta fer retrats perquè creu que rere de cada persona hi ha una presa fotogràfica diferent, una altra classe de sensació en la imatge.

 

 

Andy Bier fent la feina.

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: