ANGELES GIL

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

 

Colors de Nova Zelanda.

Volcà de Hawai.

 

Fulles.

Selva Negra, Alemanya.

 

Cala a Cudillero, Astúries.

Bosc a Costa Rica.

Arbres.

Arrels a Costa Rica.

Imatge marina a Polinèsia.

Llangardaix caçant. 

 

 

L’asturiana Angeles Gil Dominguez va ser una fotògrafa integrant del col.lectiu Fotonatura, comunitat de fotògrafs de la naturalesa.

Durant tres dècades va estar exposant les seves fotografies.

Durant tots aquests anys d’afició a la càmera va obtenir premis, entre ells el Fotógrafo de Asturias 1988.

La temàtica de les seves fotos és, encara que no de forma exclusiva, el paisatge.

Les imatges naturals que ens ofereix resulten impactants, suggestives; el que ens ensenya sap cridar l’atenció dins d’un estudiat equilibri estètic. El tema és sempre un reflex de bellesa i desprèn serenitat tot i que en molts casos desborda color.

Ella deia que “el que busco és comunicar sensacions, mostrar a les persones aquells racons on m’he sentit a gust, tranquil.la o inquieta, sorpresa, o simplement captivada per allò que la natura ens dóna”.

I sens dubte que va trobar molts de racons interessant en els viatges que va fer per diversos països del món. Allà on veia un d’aquests indrets, plantava el trípode amb la càmera i immortalitzava el lloc i el moment.

Natura, color, pau, llum, bellesa… son elements que suggereixen moltes d’aquestes sensacions de les que ens parlava Angeles Gil.

 

Angeles Gil, fotògrafa de natura.

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: