ARTUR RAMON ART

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

 

Marcantonio Bassetti. Sant Agustí.

Battistello. Santa Bárbara.

Antonio Palomino. Immaculada concepció.

Pedro de Camprobín. Florera.

Mestre de la llegenda d’Apollo i Daphne. L’Anunciació.

Mengs. Estudi de nu masculí.

La Moncloa. La pau i el furor.

Talavera. Gran plat de la sèrie Tricolor.

Jean-Baptiste Huynh. Retrat de Mali.

 

Artur Ramon Art és una galeria d’Antiguitats que té més d’un segle d’història.

El mentor i ànima de la galeria és Artur Ramón Picas. Donada la seva experiència i el bon ull que té per les obres d’art, supervisa els projectes de la casa. Recentment la Generalitat li ha atorgat la Creu de Sant Jordi.

La galeria té continuïtat en la nova generació: Artur Ramon Navarro, especialista en pintura i dibuix, i Mònica Ramon Navarro, especialista en art modern i contemporani.

Des de sempre, Artur Ramon Art ha tingut una especial inclinació cap a la pintura, independentment de la seva procedència o època.

Es per això que trobem un molt interessant catàleg d’obres antigues, modernes i contemporànies tant d’aquí com estrangeres.

Però només és una part, perquè podem trobar peces d’escultura, ceràmica, gravats, tapissos, mobiliari… la llista és molt llarga.

Llarga i d’alta qualitat. Només cal dir que han venut a centres del nivell del Museo del Prado o el Louvre, amb això està tot dit i és una garantia per als col.leccionistes que vulguin ampliar.

Al marge del col.leccionisme, la galeria ofereix interessants exposicions a la planta baixa, un laboratori-galeria on l’art antic dialoga amb el contemporani.

A més, la galeria té projecció internacional a través de fires com és el cas de TEFAF Maastricht i el Salon du Dessin de Paris.

Per tot això, la galeria Artur Ramon és un temple de l’art en majúscules i un lloc ineludible per als col.leccionistes que busquin peces de qualitat (a l’encapçalament d’aquesta ressenya en tenim un petit tast).

Al carrer Bailén número 19 de Barcelona.

Artur Ramon Picas flanquejat per Artur i Mònica Ramon Navarro. Ells son els motors d’Artur Ramon Art.

El web de la galeria és https://www.arturamon.com/  

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: