BLUE SPOT

     – O – O – O – O – O – O – O – O – O –

El Blue Spot és un dels restaurant amb millors vistes de Barcelona.

Vista general de l’interior.

Una de les barres,

La cuina, a la vista de la clientela.

Barra.

Es diàfan i amb molt bones vistes.

Un dels generosos espais que té.

 

Un dels racons amb vistes al mar.

 

A la vuitena planta de l’edifici Ocean (Passeig de Joan de Borbó, 101) molt a prop de l’Hotel W ens trobem amb un restaurant de prop de mil metres quadrats de superfície i, atenció, amb unes espectaculars vistes de 360º sobre el mar i Barcelona. Es el Blue Spot.

Fa uns mesos ja havíem parlat de les qualitats estètiques del vegetarià Green Spot, doncs bé, l’arquitecte del Green és el mateix que el del Blue, el brasiler Isay Weinfeld qui a fet una magnífica feina tant en l’espai interior que compta amb una barra amb carta pròpia, com en el dos menjadors interiors i en les diferents terrasses.

No cal dir que és tot un luxe dinar o sopar disposant de vistes al Port Vell, a la platja, al nou port esportiu de Marina Vela o a la resta de la ciutat o al mar, com dèiem abans.

Evidentment, l’establiment desprèn aire de modernitat, és diàfan i llueix molta fusta. Es d’aquells amb la cuina al mig perquè els comensals puguin veure com fan el menjar.

Aquest impressionant restaurant és gestionat per la cadena En compañía de Lobos digida per l’empresari Tomàs Tarruella qui no està sol en aquesta inversió perquè l’inquiet futbolista Gerard Piqué es troba en l’accionariat, entre d’altres socis.

Gastronòmicament trobem una carta dividida en plats per picar, saborosos entrants, arrosos o pastes. Tenint en compte el lloc, és ineludible la presència de peix.

Per cert, pels més noctàmbuls, a la nit, després del sopar, l’espai és converteix en club per allargat la vetllada amb música i còctels.

El logo del Blue Spot. El web del restaurant és https://www.encompaniadelobos.com/blue-spot/

 

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: