BONAVENTURA DURALL-AULET

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Ombres.

Que hi hagi llum.

Des de l’aire.

Virginia en una deserta Barcelona durant la pandèmia.

El descans.

En quina vorera estàs tu?

Ferm pels teus drets.

 

El barceloní Bonaventura Durall-Aulet és economista vinculat al sector de la confiteria, però des de molt jove es va iniciar en la fotografia de manera autodidacta, per ell és una afició com ho és també el mar o el tennis.

Els seus contexts preferits, encara que no únics, són la Costa Brava i el seu mar on busca punts de vista fotogràfics diferents fugint de les imatges tòpiques i centrant-se en els contrallums i angles poc habituals.

Un altre context és més urbà, que encaixa en la anomenada Fotografia de carrer on es fa palesa la seva capacitat de bon observador que no perd detall buscant racons o gent que componen de manera involuntària escenes curioses. També utilitza contrallums i reflexes per donar entitat a escenes que normalment passen desapercebudes. Barcelona n’és una bona font d’inspiració en ser un lloc divers en tots els sentits.

Durall-Aulet ha guanyat molts premis de fotografia entre els que es poden cita el RawGallery, Photography Chronicles, Lens Culture, Life Framer, Spider Awards, Int’l Photo Awards, BIPAwards, Streets Storytelling…

Com vèiem, no és conegut solament aquí sinó que el seu àmbit s’estén també fora del país.

Com ell mateix ha reconegut, la fotografia li dona una experiència de l’existència que no tindria des d’altres angles de la seva vida.

I en quant a nosaltres, espectadors, jugant amb el seu nom, podem dir que la nostra bonaventura com a tals seguidors de les seves fotografies és que Durall-Aulet s’hi hagi dedicat perquè la seva aportació és molt i molt interessant.

 

Bonaventura Durall-Aulet en un autoretrat.

El seu Instagram és  https://www.instagram.com/bonaventuradurall

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: