BUBÓ

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

L’entrada de Bubó al Born.

L’interior està presidit per un modern disseny.

Aquí en tenim un altre exemple.

I ara veiem alguns exemples dels seus atractius productes com aquest saborós pastís.

La presentació és important.

El color hi juga el seu paper.

La barreja de sabors és un interessant element a tenir en compte.

 

Quan es passa per davant d’aquesta petita botiga del carrer Caputxes nº 10, en una de les zones amb més història de Barcelona, el barri del Born, és possible que a primer cop d’ull un no tingui la sensació de què pel seu modern disseny es trobi davant d’una pastisseria.

El cert és que Bubó és una pastisseria de referència en quant a productes d’alta qualitat (no només pel producte en sí sinó també per la seva presentació) per emportar o per fer una degustació amb la companyia, per exemple, d’una bona copa de cava.

El dolços son petites creacions de Carlos Mampel i estan exposats a la tenda perfectament col.locats en vitrines tancades, com si fos una joieria. I és que en certa mesura, els seus productes son petites obres d’orfebreria pastissera.

Son presentacions molt modernes que utilitzen petits vasos transparents com a suport de presentació pels seus productes que molts dels quals, son agosarades barreges de sabors. Per posar un exemple: com que a Carlos Mampel, tot i la seva professió, també l’atreu el món salat, fa peces que busquen un curiós equilibri, com pebrots de piquillo farcits de praliné.

La vitrina va canviant regularment, el que és un motiu afegit per visitar aquest lloc amb certa regularitat, i entre les especialitats que hi podem trobar estan el mousse de mascarpone amb transparència de gerds a la vainilla i gelée, mousse de formatge fresc, crema de fressa, avellanes caramel.litzades, macarons de diversos sabors, bombons de pa amb tomàquet…

Gent que està de pas per Barcelona han provat aquestes especialitats i han agradat tant que ara tenen comandes de tot el món.

Un detall significatiu: una d’aquestes comandes provenia de la família reial de Kuwait i els va agradar fins al punt que van proposar a Mampel obrir una tenda allí. Aquesta tenda kuwaití ja és una realitat i la porta personal que es va formar a Barcelona.

El seu web, on veureu que Bubó també té tenda a Pedralbes Centre, és:  http://bubo.es/

En aquest video podem veure imatges dels seus locals, productes i alguns esdeveniments que han cobert:

 

 

Carlos Mampel, creador i cervell de Bubó.

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: