CAPITAL CITIES. SAFE AND SOUND

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –


 

De Los Angeles, California, son el duo de música indi Capital Cities.

Tenen un historial musical no excessivament llarg però d’èxit gràcies sobre tot a una cançó que van incloure en un primer EP que van publicar l’any 2011. La cançó portava per títol Safe and sound.

La peça va anar guanyant popularitat dos anys després gràcies a que va ser inclosa a la publicitat de Vodafone a Alemanya. Això va ser tot un trampolí perquè va arribar a ser número 1 a aquell país. L’èxit es va anar estenent com una taca d’oli i va ser també número 1 als Estats Units.

Com que van veure que servir de base musical dels anuncis de companyies conegudes era una magnífica forma d’obtenir popularitat, aquesta cançó dels Capital Cities també ha servit per les campanyes publicitàries de la mexicana Telcel i de la Xarxa Privada de Comunicació de Paraguay.

L’any 2013 van publicar el seu primer àlbum titulat In a Tidal Wave of Mystery en el que van incloure la cançó com a bon reclam. No es pot negar que el que els va passar a aquest duo californià es allò que en diem “arribar i moldre” doncs no tothom pot dir que abans de publicar el seu primer àlbum ja és famós.

Es va llançar també el vídeo de la cançó, dirigit per Grady Hall qui ja aporta experiència en vídeos per d’altres cantants i grups. En ell, recreen l’evolució del ball en els cent últims anys i hi apareixent ballarins i ballarines de diverses cultures participant en un concurs de danses organitzat pels Capital Cities en el Los Angeles Theatre.

Aquest vídeo va guanyar un premi pels seus efectes visuals i va ser nominat als Grammy.

La lletra de la cançó diu:

“I could lift you up
I could show you what you want to see
and take you where you want to be

You could be my luck
Even if the sky is falling down
I know that we’ll be safe and sound
safe and sound

I could fill your cup
You know my river won’t evaporate
This world we still appreciate

You could be my luck
Even in a hurricane of frowns
I know that we’ll be safe and sound
safe and sound
safe and sound
safe and sound”.

Podria fer-te aixecar, podria ensenyar-te allò que vols veure i portar-te allà on vulguis estar. I tu podries ser la meva sort, fins i tot si el cel s’estigués enfonsant. Sé que estarem sans i estalvis, sans i estalvis. Podries omplir la teva tassa perquè saps que el meu riu no evaporarà aquest món que estimem. Podries ser la meva sort, fins i tot en un sever huracà. Sé que estarem sans i estalvis, sans i estalvis, sans i estalvis…

 

Sebu Simonian i Ryan Merchant son el duo californià Capital Cities.

El seu web és: http://capitalcitiesmusic.com/

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: