CHEZ COCÓ

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

El restaurant Chez Cocó.

El seu interiorisme és molt interessant.

L’espai és un recital de llums entre d’altres coses.

També criden l’atenció els seus bancs inspirats en l’Orient Express.

Un dels espais de Chez Cocó.

Vista general.

Té una terrassa interior amb molt d’encant.

Vista general de la terrassa.

La il.luminació nocturna.

 

Si fos cine diríem: “Dels creadors de Casa Paloma…” Però no és cine, es tracta d’un restaurant -molt atractiu- que això sí, prové de l’experiència dels seus propietaris a Casa Paloma, l’establiment predecessor. El seu nom? Chez Cocó.

El lloc, com Casa Paloma, es troba ben a prop de la Plaça Francesc Masià, al número 465 de l’Avinguda Diagonal.

La idea de Chez Cocó és deguda a l’interès per endinsar-se en el món de les aus utilitzant com fil conductor les brasseries franceses.

Aquest és el motiu pel qual s’ha recreat una zona de rostits ‘à la broche’, on tota classe d’aus i viandes donen voltes a l’espera de ser demanades per la clientela que, per cert, és variada doncs no és aquest un espai pensat per un determinat segment de consumidor.

Una de les condicionants més interessants del restaurant és la cuina a peu de carrer que ocupa 2 dels 3 buits de façana. S’han agafat elements de les cuines tradicionals toscanes i provençals rescatant mosaics artesanals, olles de coure i terres d’escaquer en fang donant-li una atmosfera actual i sofisticada.

S’ha buscat també plasmar la idea d’un restaurant on la primera percepció que té el client es veure la cuina. Així, veu el que aquí es cou.

I què es cou? Doncs evidentment el plat estrella és el pollastre però també veiem colomins, guatlles…

Així que, per descomptat, no tot és pollastre rostit. També trobarem ous al plat amb xoriço, cigrons amb pernil, canelons…

Un altre actiu important és el context, l’atmosfera de l’establiment. Ja des de la cuina que ja hem avançat que és una de les primeres coses que es veuen -que fins i tot té un forn castellà-, i ben a prop llueix un atractiu mirall restaurat del segle XIX.

En quant al saló per menjar, és espaiós i amb diferents ambients. Té un cert look parisenc que fusiona modernisme i classicisme. Val la pena fixar-se en els mosaics i en els generosos llums que pengen del sostre. Hi trobarem a més, bancs que estan inspirats en l’Orient Express; tot un conjunt d’elements que creen un ambient elegant, ben diferent al de la immensa majoria de rôtesseries.

Tot l’interiorisme porta la signatura de Lázaro Rosa-Violán, de qui ja hem parlat aquí en més d’una ocasió doncs l’estètica de diversos restaurants de Barcelona és seva.

Però no tot és interior, també té un exterior, una terrassa-pati amb densa vegetació, una pèrgola i una encantadora il.luminació durant la nit; un espai molt agradable per quan ja no fa fred on no solament es pot menjar sinó també prendre un còctel.

Totes aquestes qualitats fan de Chez Cocó un restaurant molt recomanable.

El seu web és http://www.chezcoco.es/ca/

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: