Creperie Bretonne Annaick

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Un restaurant amb un autobús de dos pisos.

El lavabo té, és clar, portes d’autobús.

La decoració és absolutament eclèctica amb elements vintage com aquesta ràdio.

L’establiment fa una picada d’ull al desaparegut cinema Rex.

Un dels cartells que ens porten a altres temps.

Fins i tot hi ha una bicicleta groga.

Aquest mirall té com marc ampolles.

Vista de dalt de l’autobús.

 

En aquest apartat de Llocs amb encant de Barcelona, han sortit tot tipus d’establiments, alguns molt curiosos. Doncs segurament, un dels que s’emporta la palma per curiós és aquest restaurant. El seu nom: Creperie Bretonne Annaick.

La trobem al Port Olímpic, al carrer Ramon Trias Fargas nº 2, pràcticament sota l’escultura del peix de Frank Gehry (l’arquitecte del Guggenheim de Bilbao), al costat de les torres bessones  i molt a prop del casino, una zona amb atractiu turístic.

Aquesta empresa va neixer a Colluire, França, i s’ha anat extenent arribant també a la nostra ciutat.

Es un local ben particular. Algú ha estat mai en un restaurant que dins de l’establiment tingui un autobus de dos pisos de Londres? Segur que no, ni al propi Londres. Doncs si ve aquí ja no ho podrà dir.

En un dels llocs més imaginatius de Barcelona, et serveixen bones creps des del propi autobús. Aquestes poden ser des de salmó fins a xocolata, o sigui que és especialment recomanable pels amants de la creperia: vegetariana o de carn, peix, formatge… i acompanyades de bones amanides.

Durant els dies feiners tenen menú i també en tenen per grups.

Més curiositats: alguns dels seients son els de l’antic cine Rex que va tancar portes ja fa un temps (o sigui, que els nostàlgics, ja saben…); i encara una altra: sobre la taules hi ha grans fulls de paper on si ets hàbil i fas un bon dibuix, te’l penjaran a la paret (ja en tenen un munt de molts clients).

Doncs queda dit: no hi ha a Barcelona lloc més curiós per menjar creps que aquest.

El seu web és http://creperiebretonne.com/ca/home-2/creperias/barcelona/

 

L’àvia Annaick.

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: