CUP & CAKE

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

 

L’entrada de Cup & Cake.

L’interior és diàfan amb elements de fusta…

… com aquest.

Trobem torradores a alguna taula.

Però aquí els reis son els productes…

… que cuiden la presentació.

El local vist des de fora, tant clar com el dia.

 

El Carrer Enric Granados de Barcelona és una de les artéries més interessants de Barcelona per les seves característiques i context. Es tracta d’un carrer amb molt poca circulació de vehicles i en alguns trams és fins i tot sols per vianants. Aixó afavoreix el que tingui racons dignes d’esment.

Un d’ells és el que trobem al número 145, gairebé a la cantonada amb el carrer París. Es el Cup & Cake, un lloc on, com diuen ells, té l’objectiu de recuperar els pastissos com es feien abans, és a dir, de forma natural i fets a mà.

I per fer-ho, a més, utilitzen ingredients de qualitat, bones matéries primeres i sense additius i, per descomptat, res precuinat. Es doncs un establiment que no vol vendre només per trobar-se en un lloc de pas sinó que ho vol fer per mèrits propis. I els té.
Disposa d’un ampli assortit de pastissos: poma, nous, canyella, pastanaga, xocolata, plàtan, coco, vainilla, brownie…
També té altres productes com torrades (el pa és cruixent i recent tallat) i entrepans.
Prohibit anar-hi i no provar el seu café, especialment el tallat: és bo de veritat, cent per cent orgànic i compte amb la presentació que en fan, no només pel que serveixen sinó per les taces perquè son de porcellana, senyal de que es cuida fins al mínim detall.
A més, el local acompanya: color blanc, tot diàfan, algún mobiliari amb un cert aire rústic, tot acollidor i funcional, i també olor a pa calent…
Resulta agradable seure al banc de l’exterior sobre els coixins per assaborir la consumició mentre es pren el sol.

Desprenent sensació de calidesa i proximitat, és un lloc tant petit com encantador.

g

El seu web és: http://cupcakesbarcelona.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: