DIDIER LOURENÇO A LA GALERIA JORDI BARNADAS

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

El sofà blau.

La palmera vermella.

El peix.

Somiant.

Porta’m.

Sortim?

 

Ara fa vint-i-cinc anys que la galeria Jordi Barnadas va obrir.

Durant aquest quart de segle, la sala s’ha mantingut fidel a un estil i a un grup d’artistes.

Un d’aquests artistes és Didier Lourenço, pintor que porta exposant fa més de vint anys, de manera que la Barnadas l’ha vist créixer com artista i internacionalitzar-se amb èxit tant a Estats Units com a Àsia .

La mostra que està tenint lloc aquests dies és diu “High fidelity” (alta fidelitat) i no son dues paraules aleatòries sinó que realment son l’expressió de l’homenage mutu que artista i galeria es fan després de tant de temps de col.laboració.

En l’obra que Lourenço exposa, es pot apreciar un augment en la intensitat i la puresa dels colors, mostrant-nos els seus habituals personatges: ciclistes, rostres… i entre ells continua present la dona, una dona universal -en molts quadres sembla la mateixa persona-, una dona en permanent diàleg amb els elements que l’envolten i que a vegades sembla voler dir alguna cosa a l’espectador.

També recupera la temàtica del paisatge amb un estil molt diferent, i cal destacar que presenta per primera vegada a Barcelona una sèrie d´escultures, els seus populars rostres femenins fets amb fusta policromada.

La seva obra es situa per sobre de les modes i de tendències actuals, creixent per si mateixa. Es un Lourenço en estat pur que ens regala la seva pintura amable.

Qui no hagi vist l’exposició, encara disposa d’uns dies per visitar-la doncs estarà oberta al públic fins al 5 de maig.

Didier Lourenço, artista d’una pintura amable i colorista.

El seu web és http://www.didierlourenco.com/

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: