EL BOTAFUMEIRO

Vista general del Botafumeiro.

Fotografia de Botafumeiro

Entrada.

Decoració amb llums i quadres mariners.

Taules per grups.

Restaurante Botafumeiro

Vista general.

Angle amb decoració.

L’elegància de les taules.

Salón privado

Saló privat.

El restaurant Botafumeiro és una de les millors cases de menjar gallec de Barcelona.

El seu propietari i cuiner, José Ramón Neira (Moncho) el va obrir al 1975 amb la intenció de que esdevingués un lloc elegant, còmode i acollidor i, també que la qualitat dels mejars, sobre tot el marisc, estigués a l’alçada del local.

Amb la perspectiva de gairebé quatre dècades es pot dir que ho ha aconseguit: bona cuina enmarcada en elegants salons de fusta.

I de fet, de tots els restaurants gallecs de Barcelona, aquest és el que té més tradició.

La materia prima prové dels vivers on mantenen vius la infinita varietat de marisc que té i que arriba diàriament en avió des de Galícia.

A més de les àmplies taules i salons privats també s’ha d’esmentar que té una espaiosa barra amb respatller.

Entre local i producte, El Botafumeiro és un dels cims en la sofisticació dels resurants de la seva especialitat a Barcelona.

El seu web és: http://www.botafumeiro.es/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: