EL JARDÍ DE L’ABADESSA

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

 

El restaurant El jardí de l’abadessa.

Vista general.

Vista nocturna.

Racons que desprenen tranquil.litat…

… com aquest altre.

Decoració de la zona interior.

Vista entre fulles.

El bar a l’aire lliure.

Chill out.

 

La zona alta de Barcelona amb les seves torres i jardins ens ofereix diversos restaurants que a part de les seves qualitats culinàries, marquen la diferència amb els del centre de la ciutat pel seu atractiu entorn.

Es el que succeeix amb El Jardí de l’Abadessa, restaurant situat al número 26 del carrer Abadessa d’Olzet.

Aquest establiment pot presumir de tenir un dels jardins més macos de la ciutat i a part de la seva estètica, té també un altre plus important: el seu espai.

A part del jardí que té racons realment atractius, compta amb una sala totalment envidriada, de manera que totes les taules que es troben en aquesta zona interior gaudeixen d’una excel.lent vista sobre el jardí.

En quant a l’aspecte culinari, el restaurant ofereix una cuina bàsicament mediterrània amb productes de mercat. Però no tots els plats son mediterranis perquè hi trobem anxoves del Cantàbric amb escuma d’Humus, o entrecot ibèric. Al costat d’aquests plats sí que tenim sopes i amanides més pròpies d’aquí junt amb hamburgueses i steak tartar.

En quant als postres, son d’elaboració pròpia, res de productes industrials.

A més, cuiden els detalls. Per exemple, ens serviran pa rústic de cereals i de taronja i xocolata acompanyat d’un servei d’oli i escames de sal.

Lloc doncs molt recomanable amb un jardí que ara que ja s’acosta la primavera convidarà a ser-hi acompanyats d’un bon àpat.

El seu web és: http://www.jardiabadessa.com/

 

El logo de El jardí de l’abadessa.

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: