ESCULTURA: ANTHONY HOWE. KWEEBE

De Salt Lake City (Utah, Estats Units) és l’escultor del que parlem avui: Anthony Howe.

Howe, en un moment de la seva vida, va deixar la ciutat per mudar-se a una zona rural, concretament a Eastsound, a Washington.

Es tracta d’un lloc en el que està rodejat de molts arbres i és una zona més bé ventosa i que compta amb altres elements naturals que inspiren les seves sorprenents escultures cinètiques.

Son escultures que romanen suspeses reflectint la llum solar en el medi natural a l’aire lliure en el que es troben.

Es tracta de peces que Howe treballa principalment amb fibra de vidre i acer inoxidable que solda per crear objectes curosament dissenyats que son impulsat pel vent per lleu que aquest sigui.

Howe produeix tot tipus de curioses formes, molt equilibrades i simètriques, que semblen lliscar per l’aire girant en un harmoniós moviment circular.

Les seves escultures en tres dimensions produeixen atractives il.lusions òptiques naturals que ens inviten a contemplar-les durant estona produint una estranya sensació de relax com la de l’encapçalament d’aquesta ressenya.

Es tracta de l’escultura titulada Kweebe que es refereix al número sis dels diversos camins que algunes creences basades en la numerologia donen a la vida i es diu que les persones que tenen aquest número estan especialment predisposades a l’amor.

L’obra està composta per setanta-cinc peces que roten sobre tres eixos i és una de les moltes escultures que Howe té en el seu personalíssim jardí d’escultures que es neguen a estar-se quietes:.

Anthony Howe al costat d’una de les seves escultures.

El seu web és: http://www.howeart.net/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: