FELIX JAEHN. AIN’T NOBODY (LOVES ME BETTER)

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Aquest bloc ha parat atenció en músics molt joves que han obtingut un gran ressò internacional.

Avui li toca el torn a l’alemany Felix Jaehn, un disckjockey i productor musical que encara no ha complert vint-i-cinc anys, especialitzat en música house tropical.

Jaehn (en alemany també es pot escriure Jähn i en el dos casos es pronuncia “yen”) va néixer a Hamburg i es va educar a Schönberg, una localitat del nord del país. Aviat va entrar en contacte amb la música perquè als cinc anys ja estava prenent classes de violí, un instrument especialment difícil.

La carrera com DJ també la va començar d’hora: tenia setze anys. Durant un any va viure a Londres per assistir al Point Black Music College. Tenia disset anys. Després va estar estudiant Administració d’Empreses a Berlín encara que no va ser durant molt temps.

El seu primer disc el va publicar el 2013 amb dinou anys; es tractava d’un single titula Sommer am Meer. Però l’èxit no li va arribar fins l’any següent amb un remix de la cançó Cheerleader de l’artista jamaicà OMI. I al 2015 va tornar a donar en la diana amb un altre remix. En aquest cas es tracta d’un clàssic de Rufus i Chaka Khan, la cançó Ain’t nobody que ell ha titulat com Ain’t nobody (loves me better).

Com ja hem vist amb d’altres DJs, Jaehn va haver de recórrer als serveis d’una vocalista, i si ell ja hem dit que es jove, bastant més ho és la noia que presta la veu a la cançó perquè quan la va enregistrar acabava de complir quinze: l’anglesa Jasmine Thompson.

Jasmine havia publicat diverses versions de cançons d’èxit i va aconseguir popularitat posant veu a un tema d’un altre disckjockey: Robin Schulz amb la cançó Sun goes down.

Amb  Ain’t nobody (loves me better) encara va obtenir més èxit doncs la cançó va arribar al número 1 de països com Alemanya, Austria, Israel, Hongria o Holanda. També va escalar alt a Bèlgica, Dinamarca, Finlandia, França, Suècia i Suïssa.

Una dada indicativa de l’èxit de Ain’t nobody (loves me better): el vídeo, rodat a Barcelona, ja ha tingut més de tres-cents cinquanta milions de visites.

La cançó diu:

“Captured effortlessly
That’s the way it was
Happened so naturally
I did not know it was love
The next thing I felt was
You holding me close
What was I going to do?
I let myself go

And now we’re flying through the stars
I hope this night will last forever

Ain’t nobody
Loves me better
Makes me happy
Makes me feel this way
Ain’t nobody
Loves me better than you”.

Capturada sense esforç, així és com va ser. Va passar tan naturalment… No sabia que era amor. L’altra cosa que vaig sentir vas ser tu abraçant-me fort.Què anava a fer jo? Em vaig deixar anar… I ara estem volant a través de les estrelles, espero que aquesta nit duri per sempre. No hi ha ningú que m’estimi millor, que em faci feliç, que em faci sentir així. No hi ha ningú que m’estimi millor que tu“.

Com que sempre va bé comparar, us deixem la versió original de Rufus i Chaka Khan. Ja fa trenta anys d’aquestes imatges…:

 

 

No té ni un quart de segle d’edat. L’alemany Felix Jaehn pertany a questa generació de joves músics i productors que s’han fet d’or ben aviat.

El seu web és: http://felix-jaehn.com/

I què dir de Jasmine Thompson? Encara més jove que Jaehn, aquesta noia cantant i compositora d’ètnia mig anglesa i mig xinesa, ja era coneguda a tot arreu amb quinze anys.

L’èxit la va sobrepassar i va voler tornar a agafar les regnes de la seva vida deixant de cantar. Ara ha publicat un EP però la seva idea és anar totalment al seu ritme dosificant-se.

El seu web és: http://www.jasminethompsonmusic.com/

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: