FOTOGRAFIA: PETER ADAMS

fotografia

Paisatge vermell.

fotografo peter adams

El mirall.

fotos

Embarcador.

Fotografo Peter Adams: info e imagenes

La fi del camí.

fotografia

El ball.

fotografia

Dues en un.

peter adams photography

Sota el sol.

Fotografo Peter Adams: info e imagenes

Sota l’aurora.

peter adams photography

L’escala de fulles.

fotografo peter adams

Camí al cel?

fotografia

Les onades.

fotos

Ornaments orientals.

fotografia

Clatells.

Albarracín

Albarracín.

peter adams photography

A les dunes.

Al londinenc Peter Adams quan tenia onze anys el seu avi li va regalar una càmera per Nadal i aquí va començar una bonica història amb la fotografia.

Anys després començaria a treballar professionalment col.laborant en estudis de disseny i agències de publicitat. I una mica més endavant també va fer de professor en una escola d’art i va practicar la pintura venent obres abstractes amb el nom de Retep Smada (que és Peter Adams lletrejat al revés).

A la industria de la publicitat va estar treballant durant catorze anys, dels quals, sis els va passar a Nova York on va començar i va dirigir el disseny gràfic d’Ogilvy & Mather.

Després se’n va anar a Austràlia (era la segona vegada que hi viatjava) i va obrir un estudi. Allí va combinar la fotografia i la direcció cinematogràfica fins que es va dedicar només a dirigir col.laborant amb importants empreses del món del cinema.

Posteriorment s’aniria centrant mes en la fotografia de viatges guanyant el premi al Fotògraf de Viatges de l’Any; era el 2003. I tres anys després va ser finalista del concurs “Llavors de canvi”. Per això està considerat com un dels millors fotògrafs de viatges de l’actualitat.

La recerca d’imatges l’ha portat a més de cent països. Les seves fotos es veuen regularment a impressions de cartells, targetes, caràtules de CD i calendaris així com a llibres i revistes com National Geographic i Geo.

Les seves obres han aparegut en la pel.lícula The National Geographic Channel, en documentals de televisió i en publicitat.

També podem veure imatges seves a galeries de Londres, Nova York, Berlín, París, Zuric i d’altres ciutats.

A més, també apareix en una desena de llibres.

En l’actualitat combina el seu temps entre la fotografia i del disseny gràfic.

El seu web és: http://www.peteradams.com/

Aquest és Peter Adams.

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: