FOTOGRAFIA: STEVE RAYMER

Que ningú s’espanti. La fotografia de l’encapçalament no es tracta de ninguna catàstrofe o d’un atentat terrorista sinó simplement de la ciutat de Chicago (o, més bé, d’alguns dels seus gratacels) envoltats pels núvols.

La fotografia és del prestigiós fotoperiodista Steve Raymer.

Raymer no és només fotògraf, és també professor a la Universitat d’Indiana, a Bloomington, i ha publicat diversos llibres.

Ha viatjat moltíssim (ha estat a gairebé cent països), especialment a l’Asia (prop de treinta viatges al subcontinent indi) i és un bon coneixedor de Rússia perquè va fer estudis sobre assumptes soviètics i russos a la Universitat d’Stanford.

D’aquí que hagi escollit una segona fotografia d’ell que és una sortida de sol sobre una esglèsia ortodoxa rússa (bastant menys inquietant que la primera).

En quant a la tercera, és la imatge d’un capvespre al riu Mekong al seu pas per Long Xuyen, a Viatnam. Els seus viatges a l’Asia certament van ser profitosos.

El seu web és: http://www.steveraymer.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: