GABRIEL SCHMITZ A LA GALERIA BARNADAS

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Mil grues.

Carlotta.

Cara a cara.

Postal des dels límits.

Shibuya.

Mirant la gent, mirant l’art.

Fora dels arbres.

De pas.

Mar.

 

Gabriel Schmitz és un artista alemany de naixement i barceloní d’adopció doncs porta ja gairebé vint-i cinc anys vivint a la capital de Catalunya.

El seu estil és figuratiu, molt personal, amb un interès especial per la figura humana, el retrat i, també, la dansa contemporània.

A més de pintor, es un excel.lent dibuixant.

La seva pintura és breu en quant a paleta de colors i té una pinzellada expressiva i dinàmica.

Com que les seves representacions no són de paisatge, se centra en els personatges en una recerca per capturar la seva part més íntima, càlida i emocional que ens transmet a través dels gests i les mirades.

Schmitz s’ha anat projectant no solament a Espanya sinó en l’àmbit internacional; així, ciutats com Nova York, Filadèlfia, Londres, París i Oslo, entre d’altres, han vist les seves obres.

Ara podem veure la seva darrera producció en l’exposició que està tenint lloc a la Galeria Barnadas del carrer Consell de Cent 347 fins al 8 de juny.

L’artista Gabriel Schmitz al costat d’una de les seves obres.

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: