GABRIELLE APLIN. THE POWER OF LOVE

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –


Gabrielle Aplin és una jove cantant anglesa (de Sutton Benger, Wiltshire) que es va fer famosa gràcies a Youtube on anava penjant les versions que interpretava de grups com You and me at six o Panamore.

Els seus pares li van comprar la que seria la seva primera guitarra quan tenia onze anys i amb aquest instrument i les cançons que escoltava de Joni Mitchell i Bruce Springsteen va anar donant forma als seus gusts musicals. Entre les seves predileccions també estan els cantautors Bob Dylan i Leonard Cohen així com la banda The National.

Autodidacta i multiinstrumentista, va compondre el seu primer tema als 14 anys. Amb 18 ja havia editat tres EPs independents, havia muntat el seu propi segell, Never Fade Records, així com una empresa d’artistes DIY, que vol dir Do It Yourself, és a dir, fes-ho tu mateix, a més de realitzar varies gires pel seu país fins que va fitxar per una discogràfica.

Aquesta noia tan inquieta va passar de fer versions de Katy Perry i Coldplay a ser número 1 al Regne Unit amb, és clar, una versió, en aquest cas de Frankie goes to Hollywood amb el tema The power of love, inclòs en un anunci.

Diu que vol ser sincera amb sí mateixa i amb el públic, i defensar la música en la que creu.

Gabrielle Aplin va ser considerada en aquell moment (era el 2012 i acabava de fet vint anys) un talent precoç.

La cançó que ens interpreta en el vídeo és precisament la que li va reportar fa pocs mesos el seu primer número 1, l’esmentat The power of love.

“Dreams are like angels
They keep bad at bay
Love is the light
Scaring darkness away
I’m so in love with you
Make love your goal

The power of love
A force from above
Cleaning my soul
Flame on burn desire
Love with tongues of fire
Purge the soul
Make love your goal

I’ll protect you from the hooded claw
Keep the vampires from your door
When the chips are down I’ll be around
With my undying death defying love for you
Envy will hurt itself
Let yourself be beautiful
Sparkling like flowers and pearls and pretty girls
Love is like an energy
Rushing in, rushing inside of me, hmm

The power of love
A force from above
Cleaning my soul
Flame on burn desire
Love with tongues of fire
Purge the soul
Make love your goal

This time we go sublime
Lovers entwined divine divine
Love is danger, love is pleasure
Love is pure, the only treasure
I’m so in love with you
Make love your goal

The power of love
A force from above
Cleaning my soul
The power of love
A force from above
A sky scraping dove

Flame on burn desire
Love with tongues of fire
Purge the soul
Make love your goal”.

 

“Els somnis són com els àngels, mantenen el mal a ratlla. L’amor és la llum que espanta la foscor. Estic tan enamorada de tu… fes de l’amor la teva meta. El poder de l’amor, una força que ve de dalt que neteja la meva ànima, la flama en el desig que crema, amor amb llengües de foc que purguen l’ànima. Fes de l’amor la teva meta. Et protegiré de les urpes encaputxades i mantindré els vampirs lluny de la teva porta. Quan la sort ja estigui tirada, jo seré aquí. Amb la meva immortal mort desafiant l’amor per tu, l’enveja es farà mal a sí mateixa. Que siguis bella, brillant com les flors, les perles i les noies maques. L’amor és com una energia que corre dins meu, hmm… El poder de l’amor, una força que ve de dalt que neteja la meva ànima, la flama en el desig que crema, amor amb llengües de foc que purguen l’ànima. Fes de l’amor la teva meta. Aquesta vegada arribem a allò que és sublim, som amants entrellaçats, diví, diví… L’amor és perill, l’amor és plaer, l’amor és pur, l’únic tresor. Estic tan enamorada de tu… fes de l’amor la teva meta. El poder de l’amor, una força de dalt que em neteja l’ànima. El poder de l’amor, una força de dalt, el cel fregant el colom, la flama en el desig que crema. L’amor amb llengües de foc purga l’ànima. Fes de l’amor la teva meta”.

 

Gabrielle Aplin, amb una guitarra (no és la que els seus pares li van regalar quan tenia onze anys).

El seu web és: http://www.gabrielleaplin.co.uk/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: