GALIA CAREN A LA GALERIA MAR

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

La reina de l’Univers.

El parc d’hivern.

La perla del Danuvi.

Primavera.

Dia d’hivern.

El temps i Venècia.

 

Parlem d’una pintora russa resident a Barcelona: Galia Caren.

Des de ben petita es va sentir atreta per la pintura, dibuixava en tot moment i en qualsevol lloc: quan estava de visita o viatjant en autobús, sempre li venia de gust.

Per això, mentre feia primària va anar a un estudi d’art on va aprendre diferents tècniques d’arts aplicades. Més endavant aniria a l’acadèmia de Belles Arts on va estudiar dibuix, pintura i escultura.

I va arribar a ensenyament superior a la facultat d’Arts Plàstiques i Disseny. Durant els estudis pintava molt a l’oli, a l’aquarel.la i al pastel.

Quan va acabar la carrera  va estar alguns anys treballant com pintora de teles i dissenyadora gràfica en agències publicitàries i revistes com Burda, Gala o GQ, però trobava que era una feina limitada en quant a llibertat creativa, que no la permetia “volar”.

El 2013 és quan es va traslladar aquí on ha retrobat el desig de crear. Van aparèixer noves idees i projectes i va començar a experimentar amb el seu estil artístic treballant en diferents esferes, buscant noves formes d’expressió.

Es pintora figurativa que barreja realisme i fantasia. El que pretén en les seves obres és donar un toc de bellesa al món real, aquest toc de fantasia que li agrada, que plasma en paisatges que poden ser reals però que sols són imaginats.

La seva és una pintura de visió agradable en la que fusiona tècniques diferents. L’objectiu?: fer amena la visualització de les seves obres per part de l’espectador.

Ara tenim l’oportunitat de veure obra recent de Galia Caren a la Galeria Mar, al cor de Barcelona: carrer Pau Claris 120.

Fins al 10 de febrer.

 

La pintora russa Galia Caren. Per entrar al seu web punxeu aquí.

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: