GEORGE MICHAEL. JESUS TO A CHILD

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

 

George Michael (Georgios Kyriacos Panayiotou era el seu nom real en ser fill de pare grec) va ser un artista polifacètic doncs a més de cantant era productor i compositor i era dels que es podien qualificar de grans amb un munt de premis: tres Brit, quatre MTV, quatre Ivor Novello, tres American Music i dos Grammy.

L’afició pel món artístic se la va inocular la seva mare que era una ballarina anglesa.

L’èxit li va arribar als anys vuitanta fent duo amb el seu inseparable amic de l’escola Andrew Ridgeley. El duet es va batejar com Wham!

El duo va tenir un gran èxit comercial, especialment entre els adolescents, però Michael volia arribar a un altre tipus de públic i Wham! es va acabar el 1986. A partir d’aquell moment es va dedicar plenament a la seva carrera en solitari que el va portar a ser un dels cantants més cotitzats dels últims temps amb un munt de números 1 que es van concentrar en els anys vuitanta i noranta.

Avui el recordem amb un d’aquests números 1, una cançó que pertany al seu àlbum Older de l’any 1996. El seu títol és Jesus to a child i es tracta d’una balada nostàlgica que Michael va dedicar a un amant que va tenir pocs anys abans i que havia mort.

La lletra, original i traduïda, la teniu al vídeo.

 

George Michael era un dels grans. Per saber més d’ell cliqueu aquí.

El seu web és http://www.georgemichael.com/

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: