HAZEL ENGLISH. I’M FINE

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –


 

Eleisha Caripis és una australiana -actualment resident a Oakland, Califòrnia- diplomada en comunicació i llicenciada en Art. Això li permet col.laborar amb fotògrafs publicitaris per ajudar-los a crear imatges per campanyes que resultin efectives. També s’ocupa d’idear estils visuals i de presentació per vídeos musicals.

Segurament s’estranyaran de llegir aquest paràgraf perquè l’objecte d’aquesta web no és parlar de creatius sinó de pintors, escultors, cantants, escriptors… encara que, per descomptat, tots ells també son creatius, però no “de despatx”.

Doncs el motiu de parlar d’Eleisha Caripis es degut a què també és cantant indie. Ho és des de fa poc, tres anys. Potser els soni més el nom de Hazel English perquè aquest és el nom artístic de l’australiana.

Va debutar el 2015 amb un parell de cançons It’s not real i Fix. L’any següent va llançar un EP titulat Never going home i un any després, el passat, va publicar un doble EP, Just give it/Never going home.

D’aquest últim és la cançó que podem escoltar al vídeo, I’m fine, una curiosa peça salpicada de música de sintetitzador i sons distorsionats de guitarra i amb imatges (ninguna amb moviment) que porten el segell de Eleisha Caripis.

“I can’t deny

I’m paralysed from the inside

Every day I wake to feel the same

And every time

You ask me how im feeling

I just smile and tell you that I’m fine.

I don’t know why

I’m terrified of everything

Just to call the doctor seems daunting

For most of my life

I’ve felt a sharp uncertainty

Now it’s just become a part of me.

I can’t deny

I’m paralysed from the inside

Every day I wake to feel the same.

And every time

You ask me how im feeling

I just smile and tell you that I’m fine.

It’s hard to stay true

To myself and to you

I can’t measure up to

This girl you thought you knew.

This aching in my heart

Is tearing me apart

But darling all your love

Is somehow not enough”.

 

No puc negar que em quedo paralitzada cada dia que em desperto i sento el mateix. I cada vegada em preguntes com em sento. Jo em limito a somriure i dir-te que estic bé.

No sé perquè, sento terror de tot i només telefonar al metge ja em sembla difícil doncs la major part de la meva vida he sentit una aguda inseguretat que ja s’ha convertit en una part de mi.

No puc negar que em quedo paralitzada cada dia que em desperto i sento el mateix. I cada vegada em preguntes com em sento. Jo em limito a somriure i dir-te que estic bé.

Es difícil ser sincera amb mi mateixa i amb tu i ja no puc estar a l’alçada de la noia que pensaves que coneixies.

El dolor que sento en el cor m’està destrossant i, carinyo, tot el teu amor ja no és suficient“.

 

Estilista, cantant i guitarrista. Hazel English és un nom a seguir.

El seu web és http://hazelenglish.com//

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: