JAIME BERIESTAIN

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Jaime Beriestain, un establiment que crida l’atenció des de l’entrada.

Té diversos ambients. Aquí tenim una imatge de la zona de la barra.

Part de la zona on es pot prendre un àpat o una copa.

Combina degustació i store.

La zona store amb diverses propostes de mobiliari i decoració.

Llums de disseny.

Al fons veiem la floristeria.

Oferta floral i d’altra decoració.

 

Al carrer Pau Claris 167, prop de la Diagonal, hi ha un local d’aquells que si passes per davant és difícil que no t’aturis per mirar-lo. Es la tenda-restaurant de Jaime Beriestain.

Es un duet: hi veurem una tenda amb atractius productes de disseny, mobles, floristeria, cocktail-bar i el cafè-restaurant.

Amb el cognom que té i tenint en compte que una part de l’espai és restaurant, potser més d’un pensi que Beriestain és un cuiner basc. La cosa no va per aquí. En Jaime és un famós interiorista xilè que portava un quants anys exercint la seva professió al seu país fins que va venir a Barcelona a fer un postgrau en interiorisme. El va fer i ja es va quedar amb nosaltres.

Com que a més de ser un excel.lent interiorista té també gust per la gastronomia, va decidir obrir el cafè-restaurant al costat de la tenda.

El local té doble accès, de manera que si entrem per la tenda acabarem arribant al restaurant, i al revés també. I el cert és que entrem per on entrem, tot ens cridarà l’atenció. La tenda és una invitació a comprar: vaixelles, sofàs amb atractius coixins, copes de colors, salons sencers i flors que arriben cada dia des d’Holanda.

I en quant al restaurant, li està funcionant la mar de bé. Ha deixat la cuina en mans del chef Pedro Salillas però la carta s’ha fet a partir de plats basats en la tradició xilena, Beriestain els ha inspirat a partir de la seva experiència i memòria familiar.

Com que està obert des del matí fins la nit, s’hi poden fer qualsevol dels àpats del dia o simplement anar a prendre una copa o un té. Per cert, hi ha sessions de música en directe.

Així que aquest és un lloc total, d’un atractiu eclecticisme que fusiona formigó amb tradició vintage i que uneix compres amb cuina de mercat amb un horari ampli que sempre és d’agrair.

Es seu web és: http://www.beriestain.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: