JORDI SÀBAT A LA GALERIA BARNADAS

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Música de tardor.

Tenir ocells al cap.

Rodamón.

Zebra digital.

Pas musical.

Nedador de secà.

Cafetera brasilera.

Pas codificat.

100 metres braça.

 

Avui parlem d’un artista de Palafrugell, Jordi Sàbat, pintor i publicista.

Sàbat és a més professor de disseny gràfic a l’Escola Superior de Disseny Elisava, a l’Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, a l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda de Barcelona i a l’Universitat Mediterrània de Turisme.

Ara tenim una molt bona oportunitat de conèixer la seva obra més recent perquè està exposant a la Galeria Jordi Barnadas, al carrer Consell de Cent 347.

Es la segona vegada que exposa en aquesta sala. El títol de la mostra és Sense fil, molt adient tenint en compte que a diferencia de les seves anteriors individuals, són peces que no segueixen un fil conductor temàtic.

Son obres intemporals que ens transporten a un univers oníric, molt tendre, amb un toc irònic evident.

Com il·lustrador ha treballat per mitjans de comunicació com El Periódico, el diari Avui o La Vanguardia, i editorials com Grijalbo Mondadori, Edhasa, Anagrama o Destino. En aquest àmbit ha guanyat, conjuntament amb  Lorenzo Silva, el Premi Destino Infantil-Apel·les Mestres de l’any 2002.

D’altra banda, entre els seus clients es troben SEAT, Barcelona Centre de Disseny, F.C. Barcelona, Fundació Josep Pla, Abertis, TMB, l’Ajuntament de Barcelona o la Generalitat de Catalunya, i ha fet exposicions a Girona, Barcelona, Madrid, Múrcia, París i Nova York.

Podem veure les seves imatges amablement surrealistes fins al 24 de març.

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: