JOSEP MOSCARDÓ A LA SALA PARÉS

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Cadaqués a vista de dron.

El passeig de Gràcia de Barcelona i el mar.

Músics.

L’Avinguda del Doctor Andreu des del Tibidabo, de nit.

Sitges, platja de Sant Sebastià.

París, el Sena.

La Casa Fuster de Barcelona.

 

Josep Moscardó es va formar tècnicament a l’Escola Superior de Belles Arts Sant Jordi i a l’Escola Llotja d’Arts i Oficis de la seva cuitat, Barcelona.

El que ens ofereix en les seves obres són paisatges amb ambients diversos i també alguns interiors, desplegant la seva capacitat per saber captar l’entorn. Són imatges de la vida quotidiana: carrers amb vianants, bars, platges…

La seva pintura ens mostra, a base de bons traços, colors harmònics i un molt bon domini de la perspectiva, una visió particular de la realitat idealitzada. Es un estil expressiu, amb alguna referència fauve, lluminós, colorista i desenfadat; transmet alegria i una senzilla bellesa.

Aquest artista treballa tant al seu estudi situat a Barcelona, com a Cadaqués. Es considera a sí mateix un creador mediterrani, idea que certament queda reflectida a la seva pintura pels temes escollits, pel tractament de la llum i per la gamma de colors utilitzada.

Josep Moscardó ha exhibit la seva obra no només en l’àmbit geogràfic de Catalunya sinó també a Madrid i als Estats Units on ha exposat diverses vegades, tant a Califòrnia com a Florida, i això en mostres individuals perquè col·lectivament ha exposat a ciutats com Londres, Tòquio o Chicago.

Però ara no cal anar massa lluny per veure una exposició seva: a la Sala Parés de Barcelona està celebrant una mostra fins al 8 de setembre. Una molt bona oportunitat per contemplar les seves obres plenes de color, que transmeten optimisme.

El web de la galeria és https://salapares.com/ca/

Josep Moscardó, pintor d’escenes coloristes, quotidianes i desenfadades, de contemplació agradable.

El seu web és https://www.moscardo.com/inici/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: