LA COQUETERIA

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

La Coqueteria és una bonica tenda de roba femenina.

Els articles son ben variats.

Més varietat en aquest aparador.

Atenció a la secció de roba per cerimònies, una de les “joies de la corona”.

Expositor.

Complements.

Moble vintage fent d’expositor. 

 

Avui parlem d’un lloc amb encant que ho és especialment per les senyores (i senyoretes). Es tracta d’una tenda de moda femenina molt especial. El seu nom és La Coquetería.

El que ja es deixa entreveure quan es passa per davant del número 60 de carrer Girona queda plenament confirmat una vegada dins de l’establiment: una botiga íntima, atractiva i acollidora gràcies a la seva càlida decoració.

Però lògicament no és solament la decoració sinó la roba que hi trobem, articles amb un toc especial, romàntic i vintage.

A més, veurem un espai al fons dedicat a les núvies doncs al seu taller creen els vestits personalitzats amb una confecció artesanal. I per aquelles que no siguin la núvia però necessitin un vestit de cerimònia, cap problema perquè aquí es fan vestits a la mida que sigui, es pot escollir el color i personalitzar les mànigues, l’escot i la faldilla.

Els vestits i complements de què disposa La Coquetería son exclusius i originals. Podem trobar una gran varietat d’articles que s’ajustaran a l’estil de la compradora en una hàbil barreja d’últimes tendències però amb el toc romàntic i vintage esmentat.

A la botiga es cuiden tots els detalls doncs es tracta de fer la visita de les clientes una experiència agradable, i en aquesta línia, la pulcritud amb la que exposen els articles i la decoració de l’establiment poden donar la sensació de que més que una tenda és la casa d’algú que es dedica al món de la moda i que posa a la nostra disposició tot allò que té que no és poc i ben cuidat.

Hi ha un bon nivell de qualitat perquè  accessoris i vestits provenen de marques i dissenyadors de prestigi, espanyols i francesos, cosa que no vol dir que tots els preus estiguin pels núvols doncs també es poden trobar articles assequibles. Però és que hem de saber valorar que el que ens emportem d’aquí es sempre una cosa original i gairebé única. Les exclusivitats no es troben a qualsevol lloc.

La propietària de la botiga és Ana Faustino. L’Ana, que és portuguesa, després de llicenciar-se en Belles Arts, va venir a Barcelona a fer un màster i la ciutat li va agradar tant que es va quedar amb nosaltres.

Fa ja alguns anys que va obrir la tenda. Va voler decorar-la (ella que de Belles Arts entén molt) amb un estil parisenc. No es pot negar que la tenda té tanta personalitat com els articles que hi ven. Tenia la idea al cap i no va trobar res semblant a l’Eixample, així que va decidir crear aquest espai d’estils, de peces que son úniques.

I certament que ho ha aconseguit perquè aquesta boutique-atelier és un lloc amb encant, tant d’encant que fins i tot va guanyar el primer premi d’aparadors de la Fira Modernista que la capital catalana organitza.

Ana Faustino, creadora i ànima de la tenda.

El seu web és  http://lacoqueteriaboutique.com/

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: