LA IMPRESSIÓ

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

La Impressió, una cafeteria amb llibres.

Té un espai ben aprofitat.

La decoració és senzilla i conforma un espai agradable.

Un dels racons.

Detalls.

Vista més amplia.

Un dels seus dolços, el pastís de mel.

 

Al número 90 del carrer Vilamarí de Barcelona ens trobem amb un local petit però acollidor i molt cuidat. Es tracta de la cafeteria La Impressió.

A més, és un local lluminós per la seva situació davant mateix del Parc de l’Escorxador (Parc de Joan Miró), cosa que fa que rebi llum solar durant una bona part del dia en estar encarat cap a l’oest.

Té un agradable interior amb un espai ben decorat i aprofitat -com veiem en les fotografies de l’encapçalament-, cosa que fa que encara que no disposi de molts metres quadrats, l’ambient no resulti carregós en absolut. Al contrari, aquest és un bon lloc per treballar des de l’ordenador, o llegir un llibre mentre s’està assaborint algun plat o cafè dels que disposa, que no són pocs.

En efecte, l’oferta gastronòmica és amplia i per tot el dia perquè està obert des del matí per esmorzar fins a la nit per sopar (d’hora), sense ninguna interrupció.

Així que els plats són forçosament diversos: amanides, lasanya, entrepans, cremes, cafès, tes, infusions, dolços amb postres artesanals, plats combinats, pernil, salmó, torrades, batuts, packs esmorzar, packs, lunch, packs berenars…

Com es veu, es un lloc petit però d’oferta àmplia. Un establiment bufó per anar-hi a qualsevol hora del dia.

 

El seu web és https://laimpressio.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: