LA PASTISSERIA Barcelona

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

L’entrada de La Pastisseria.

Llueix una infinitat de productes.

L’estètica del local també mereix un cop d’ull.

Vista des d’un altre angle.

En primer terme, roses de Sant Jordi.

Diversitat de presentacions.

 

Passejant pel carrer Aragó, en arribar al número 228 ens aturem perquè atrau la nostra atenció un bonic local d’estètica moderna i acollidora. Es tracta de LA PASTISSERIA Barcelona.

El nom no enganya, en efecte, és una pastisseria encara que dona la sensació que podria ser també un restaurant per les taules, cadires i sofàs que s’hi veuen. El motiu és evident: en aquest lloc es poden tastar in situ -si la covid ho permet- els croissants, brioixos i d’altres productes de pastisseria que prepara Josep Maria Rodríguez Guerola.

Ja des de nen Josep Maria es va sentir atret per la pastisseria. Però no solament com acostuma a atraure a la majoria dels nens, pel sabor, sinó que va anar més enllà i sentia curiositat pels secrets de la seva elaboració. I això no era casual; el motiu és que ell sovint ajudava a la seva àvia a preparar pastissos de poma, crema catalana, el pastis de Santiago… Aquestes experiències el van acabar portant de manera definitiva cap a aquest món tan dolç.

La seva formació és molt sòlida. Va passar per l’Escola Hoffmann i no es va voler aturar, així que va continuar a diversos obradors tant reputats com Oriol Balaguer o el Foix de Sarrià (de tots ells ja hem parlat a La Ballesa, vegeu les ressenyes als arxius corresponents), entre d’altres.

Va passar també per restaurants i no es va limitar a Espanya sinó que va creuar la frontera per anar a París on va aprendre la fusió entre la tradició francesa i l’oriental.

Després d’aquesta amplia experiència formativa, va decidir començar una nova etapa a la seva vida i al 2012 va poder fer realitat el seu somni d’obrir la seva pròpia pastisseria, la que aquí estem comentant.

I no és un establiment qualsevol perquè Josep María Rodríguez un any abans havia estat proclamat campió del món de pastisseria, de manera que, quina millor targeta de presentació que aquesta?

Així que LA PASTISSERIA Barcelona no només és un lloc recomanable per comprar dolços sinó que també és un bon lloc per prendre l’esmorzar o el berenar. Amb la varietat de productes que tenim per escollir, a més molt atractius fins i tot per la vista per la seva presentació, no tindrem la més mínima dificultat per trobar allò que ens agrada.

En aquest vídeo podem veure més imatges d’aquest interessant lloc:

Aquí veiem a Josep María Rodríguez Guerola davant uns quants dels seus productes.

L’any 2019 va guanyar el premi a la millor pastisseria de Catalunya i el premi a la innovació.

El seu web és: http://www.lapastisseriabarcelona.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: