LAURA BOFILL A LA GALERIA L’ARCADA

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Bella en plata.

Somni blau.

Elegant amb barret.

Vida en harmonia.

De gala.

En espera.

 

La barcelonina Laura Bofill és filla d’escultors, de manera que no és res estrany que ella sigui artista.

Va estudiar a Barcelona per després ampliar coneixements a Nova York, Londres i Dublín.

Una cosa que sorprèn del seu currículum és la diversitat d’estudis que ha fet: direcció cinematogràfica, disseny gràfic, fotografia, disseny tèxtil, ceràmica i pintura. Finalment, va decidir focalitzar-se en pintura i fotografia, especialment en la primera, que de totes aquestes disciplines és la que més li agrada.

Va començar a treballar al taller familiar (és l’avantatge de ser filla d’artistes) i va ser allí on va acabar de familiaritzar-se amb diversos materials.

Li ha anat bé, el seu estil ha sabut guanyar-se l’interès de galeristes i públic i això s’ha traduït en exposicions en un munt de països europeus i del nord d’Àfrica. Al mateix temps ha participat en diverses fires internacionals com Shanghai art Fair China, Fresh art fair Cheltenham, Anglaterra, Affordable Art Fair of Stockholm, Buy Art Fair of Manchester, Affordable Art Fair of Amsterdam, Luxembourg art Fair Affordable art fair London Batterse…

L’artista explora la relació de la dona amb la natura amb figures plenes de fantasia i colors en una equilibrada barreja de figuració i abstracció. Es un collage mesclat amb aquarel·la, acrílic, amb llapis de colors, pa d’or, pa de plata, textures… quadres que Bofill acaba amb una elegant pàtina de resina transparent que és un dels seus senyals d’identitat.

Ens ofereix realitzacions en el que el personatge femení apareix amb elements orgànics com flors i vegetals; així planteja un diàleg entre l’etern femení i la bellesa de la natura, amb obres que ressonen com un homenatge a la deessa Flora.

El resultat són unes teles elegants i seductores, bones tècnicament, on els personatges, dones d’aspecte atemporal, porten barrets vegetals com si fossin corones; són personatges rodejats d’una aura particular i que desprenen evanescència, onirisme, seducció i melancolia en un particular univers que glorifica en perfecta simbiosi dona i natura.

Ara tenim l’oportunitat de veure la darrera producció de Laura Bofill a la Galeria L’Arcada de Blanes. Ho podem fer fins al 6 d’octubre.

El web de la galeria és https://galerialarcada.com/

 

L’artista barcelonina Laura Bofill Albaiges.

El seu web és https://www.laurabofill.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: