LESZEK BUJNOWSKI

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Cançó solitària.

Fulles caigudes.

El somni.

?

Gramòfon.

L’últim pas.

Camí cap a la llum.

En el fil.

 

Parlem d’un fotògraf polonès: Leszek Bujnowski.

Cal qualificar-lo de fotògraf perquè realment és el que és, encara que la seva feina no és prendre una imatge i deixar-la tal com l’ha agafat sinó que per ell això solament és un punt de partida.

En efecte, a partir de la fotografia feta, inicia tot un procés de transformació per deixar com resultat final unes imatges surrealistes molt suggerents.

Com que Bujnowski és un fan dels mons misteriosos, ha acabat trobant en la seva passió, la fotografia, una via per arribar per sí mateix a generar imatges fantàstiques, oníriques.

Resulta sorprenent com és capaç de crear idees que estan ocultes rere d’objectes o materials de tota mena. Qualsevol cosa és potencialment generadora d’un efecte transformador que l’acaba convertint en allò que mai no es diria que és.

No cal dir doncs que Leszek Bujnowski és un artista que compta amb molts seguidors amants del surrealisme.

El seu facebook es https://www.facebook.com/leszekbujnowski/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: