LILY BRICK A L’ESPAI CAVALLERS

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Noia i tigre.

Noia i vitrall.

Noia amb gos blanc.

Nen i papallones.

Gerro, flors i fruita.

Noia amb vestit en blonda.

 

Mireia Serra treballava en una impremta. Un dia va aparèixer un noi que es volia fer gorres de beisbol i samarretes, es van fer col·legues i li va començar a parlar del graffiti, del Hip Hop, coses sobre el món urbà, i la va invitar a una sessió de muralisme. Mireia va assistir-hi i va quedar tan fascinada que va començar a dibuixar amb esprai per la ciutat. També buscava propietats antigues, horts per Lleida i contactava amb el propietari i si aquest li donava permís, tornava per practicar i aprendre.

La pintura es va convertir en una vàlvula d’escapament i va començar a dibuixar dones a gran escala per parets abandonades. La gent parlava d’elles sense saber qui les feia, les fotografies dels seus murals van començar a circular per les xarxes i gràcies a un mur concret, va rebre una trucada per fer el que seria la seva primera feina remunerada en aquest camp.

I és així com Mireia Serra es va convertir en la grafitera Lily Brick.

Durant els últims anys no ha parat de fer créixer l’art mural. Són obres d’estil propi en les que destaca la dona per sobre de qualsevol altra cosa, i són dones fortes d’aparença que semblen estar convençudes de ser qui són, dolces, sensibles i amb una mirada que penetra en l’interior de qui les observa, transmeten convicció.

Per fer aquestes pintures, les seves principals fonts d’inspiració són els paisatges, les mirades humanes, els petits gests…

Ara tenim l’oportunitat de veure un recull de la seva darrera producció a l’espai Cavallers de Lleida en una exposició individual en la que mostra obres fetes durant el temps que va estar confinada.

Fins al 10 de setembre.

El web de la galeria és http://www.espaicavallers.com/

 

La muralista Lily Brick. Ara és ella la que imparteix tallers sobre grafitti.

El seu web és https://www.lily.cat/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: