LLOCS AMB ENCANT: EL CAFÈ DE LA PEDRERA

El Cafè de La Pedrera

El Cafè de La Pedrera.

A les parets, fotografies com record d’una època.

El Cafè de La Pedrera

Seure entre les columnes modernistes invita al bon exercici de parlar tranquil.lament.

Mobiliari modernista i la signatura de Gaudí a la paret de l’esquerra.

El Cafè de La Pedrera

El llums combinen com una columna més.

Detall del mobiliari amb vistes al Passeig de Gràcia.

El Cafè de La Pedrera

Atractius productes per postres o esmorzars i berenars.

El Cafè de La Pedrera

Algunes taules es reparteixen entre cadires i sofàs.

Detall del sostre i llums.

Restaurante El Cafè de la Pedrera - Comedor y barra

Vista general.

La casa Milà, l’obra d’Antoni Gaudí més coneguda com La Pedrera, ja era un lloc que invitava a acostar-s’hi (arquitectura, exposicions, musica a la terrassa…). Des d’aquest últim estiu tenim un altre motiu: El Cafè de La Pedrera.

A tot el que se’ns oferia s’afegeix ara l’oferta gastronòmica en un cafè-restaurant tant atractiu com el lloc en el que s’ubica.

El cafè està situat a l’entresòl de l’edifici, en l’espai que havia sigut la sala d’exposicions Josep Maria Jujol. Com sabem , l’arquitecte Jujol era deixeble de Gaudí i havia col.laborat amb ell en la construcció de l’edifici. De fet, l’espai on es troba el cafè el va realitzar ell.

El Cafè de La Pedrera és un molt aconsellable espai de trobada i que encaixa amb la meravella modernista que l’acull. I té una oferta amplia perquè ens pot servir per prendre només un cafè però també s’hi pot menjar des de l’esmorzar fins al sopar doncs és restaurant, o prendre un coctail (i en determinats dies i hores de la setmana es pot escoltar musica de piano en directe).

La carta de la cuina és de qualitat: no podria ser d’altra manera perquè està dissenyada pel nostre xef David Agut que a més del Cafè de La Pedrera també s’ocupa dels menjars de la llibreria Laie, del Macba, del Museu Picasso, dels sopars medievals al Palau Recasens i de les nits d’estiu astronòmiques i gastronòmiques de l’Observatori Fabra. Es una cuina que combina modernitat i tradició: des del pa amb tomàquet i embotits fins a lasanyes, passant per canelons o mandonguilles, o sigui, per tots els paladars.

I perquè ningú no quedi fora de l’oferta, també es poden fer menjars ràpids: amanides, quiches, entrepans…

El Cafè de la Pedrera és un lloc adequat per menjar, fer una copa, parlar i, també, mirar: mirar l’esplèndid sostre modernista com qui mira un paisatge, les columnes, o mirar el Passeig de Gràcia, els nostres particulars Camps Elisis, tot un espectacle. I una aproximació a la Barcelona de fa un segle.

El seu web és: http://www.lapedrera.com/ca/node/562

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: