LLOCS AMB ENCANT: LA CASA BIANCA

La Casa Bianca (11)

La Casa Bianca, el restaurant italià més blanc de Barcelona.

La Casa Bianca (8)

Aquestes escales ens condueixen a un dels seus diversos espais.

La decoració és atractiva.

La Casa Bianca (13)

Vista general d’un dels espais.

La Casa Bianca (15)

El blanc s’imposa rotundament…

La Casa Bianca (3)

… fins i tot en els expositors.

La Casa Bianca (18)

Un altre dels seus racons….

La Casa Bianca (16)

… i un altre, això sí, sempre blancs.

casa-bianca4.jpg

Entre tan espai blanc…

La Casa Bianca (9)

… només aquest és l’excepció. Aquí el blanc es reserva per les estovalles i les cadires.

Si passem pel número 239 del carrer Muntaner ens trobarem amb un d’aquells llocs que entra pels ulls: La Casa Bianca.

Es tracta d’un restaurant de cuina italiana que fa honor al seu nom perquè és blanc, molt blanc.

Es pràcticament nou doncs va obrir l’any passat amb la idea de crear un ambient diferent i per descomptat agradable, per gaudir de menjar senzill i casolà.

Visualment és molt atractiu i si ens fixem, veurem que la seva estructura, les vitrines o les columnes recorden a La Tagliatella, cadena de menjar italià, però en aquella cadena la decoració té diversos colors mentre que a La Casa Bianca el blanc s’imposa absolutament gràcies al projecte de disseny de Gregory Dias Monreal, interiorista francès de naixement i fill de pare portuguès i mare espanyola. Aquest dissenyador ja va tenir una experiència pròpia en el mon de la restauració a París de manera que té curriculum en el doble vessant que ofereix precisament La Casa Bianca: cuina i estètica.

Aquí el blanc s’apodera de tots els elements de l’interiorisme, des de les parets a les llums, el mobiliari i els accessoris per cedir la responsabilitat exclusiva del color al menjar.

I quin és aquest menjar? Doncs com s’apuntava abans, es tracta de receptes casolanes de cuina italiana.

Té una carta que gira entorn de la pasta que ja sabem que és un ingredient que permet moltes elaboracions. A més, com bon restaurant italià, no poden faltar d’altres propostes a base de pizzas, calzones o foccacia, de manera que qui busqui menjar italià aquí no quedarà defraudat.

I qui hi ha darrere de La Casa Bianca? Doncs es tracta de la inquieta i incansable restauradora Pilar Asensio. Aquesta dona fa anys va decidir recorre pràcticament tota Itàlia per conèixer bé la seva cuina i poder-la plasmar a Espanya. D’aquesta experiència va cofundar La Tagliatela (això és el que explica algunes similituds que apuntàvem al començament de la ressenya) i quinze anys després amb un munt de restaurants oberts per tot Espanya, ens ofereix aquesta nova proposta amb la idea de donar un context diferent a les delícies italianes.

Benvinguda sia doncs La Casa Bianca, un lloc amb encant i amb molta personalitat.

El seu facebook és: https://www.facebook.com/LaCasaBiancaBarcelona/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: