LLOCS AMB ENCANT: LOGIA BARCELONA

L’entrada de Logia Barcelona.

Vista general de l’entrada des de dins.

Vista d’un angle.

Les portes de les cabines.

Miralls barrocs formen part de la decoració…

… així con les butaques…

… i les taules.

No és l’únic tipus de taula que tenen.

Els canelobres.

Impossible que un establiment amb aquesta decoració no cridi l’atenció.

Al número 84 del carrer Tarragona, de Barcelona, hi ha un d’aquells locals que quan passes per davant és pràcticament imposible que no t’aturis a mirar-lo. Es tracta de LOGIA Barcelona.

A l’establiment es dediquen a fer i eliminar tattoos, piercings, medicina estètica…

La filosofía d’aquesta empresa queda reflectida, tal com volien, en l’ambient del seu atractiu local amb una decoració molt elegant i personal.

Anteriorment, aquest espai havia sigut ocupat per una sucursal bancària. Es van aprofitar les oficines per allotjar les cabines de treball i es va projectar una imatge que pogués transmetre que el local marcava una gran diferencia en front de la competència.

I certament que ho han aconseguit. L’establiment té una gran personalitat amb una decoració tant artística com acollidora que fet a propòsit, encaixa amb la idea dels membres de Logia que creuen en la barreja d’art i eficiència per treballar.

L’ornamentació de l’establiment crea una atmosfera molt barroca i de luxe com correspon a un local que volia estar a l’alçada d’una ciutat com Barcelona, amb una decoració molt exclusiva i amb un element emblemàtic com una gàrgola de pedra.

També el rètol és atractiu il.luminat per leds que encaixa amb els emmarcaments de les portes i que queda lluny del típic rètol de metacrilat.

El mostrador es corbat i realitzat amb resina amb el text de Logia en relleu i acabat en pa d’or.

Es volien diferenciar del sector no sols en quant a imatge sinó també en quant a la qualitat del servei i per això compten amb tatuadors que estan reconeguts a escala internacional dins del sector, cada un d’ells amb una especialitat diferent de tatu. I és que aquesta és la intenció, ser una empresa de referència fins i tot fora del nostre país.

I ho estant aconseguint doncs els visiten persones de diferents status econòmics i socials. Per la Logia ja han passat personatges tant diversos com futbolistes, intèrprets de música clàssica, DJs…

Obviament no a tothom li agrada el tatuatge. Però independentment de que agradi molt, poc o gens, aquest és un lloc que per la seva estètica i personalitat mereix una visita.

El seu web és: http://logiabarcelona.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: