LLOCS AmB ENCANT: OLOKUTI

Al carrer Astúries 38 hi ha un local que crida l’atenció des de fora.

No més entrar, ja ens trobem amb tota una declaració d’intencions.

Olokuti - Barcelona, España

Gran varietat d’articles de comerç just.

Olokuti - Barcelona, España

La roba per nens omple de color un dels espais.

Més detalls pels més petits.

Olokuti - Barcelona, España

Els llibres no hi falten.

Al fons hi ha aquesta porta que convida a obrir-la…

Olokuti - Barcelona, España

… per trobar-nos amb aquest bonic jardí.

Vista des de l’altre angle.

Olokuti - Barcelona, España

No hi falten arbres.

pastis lluc 113a

Un dels racons.

Al barri de Gràcia, al número 38 del carrer Astúries, hi ha un local d’aquells que criden l’atenció desde fora i que criden encara més l’atenció quan estàs dintre. Es Olokuti.

El quadre que presideix l’entrada ja és una oberta declaració d’intencions: eco, bio i comerç just.

L’establiment és tota la planta baixa d’una casa amb totes les habitacions i amb el terra original.

Té diverses seccions que estan separades per habitacions sense porta. En elles trobem productes sostenibles que van des de roba fins a aliments passant per llibres, objectes de decoració, cosmètica natural, bijuteria…

I dins de tot aquest ventall hi ha molta varietat. Per exemple, si parlem de roba per nens, trobarem des de pantalons bombatxos fins a capotes, diversos estils però tot atractiu i de qualitat.

També els llibres son molt variats, en tenim tant per adults com per nens entre els que trobarem no sols per llegir sinó també per fer manualitats.

Per cert, encara que es recomanable comprar en aquesta bonica tenda, si no ens va bé desplaçar-nos, també podem comprar a través de la seva tenda online.

La tenda té un secret que encara la fa més encisadora: al fons trobarem un jardí integrat en el pati interior d’illa. Es el lloc adequat per descansar d’una tarda de compres o simplement per prendre un cafè o, per què no, el berenar en companyia de les estàtues i els arbres que ens rodegen.

Cal aclarir que no es tracta del típic bar, doncs no hi ha ni cambrers ni barra sinó solament una màquina expenedora de productes, com no, bio, sucs, refrescs, petites bosses de te… és a dir, és un selfservice en el que cadascú escull el que vol, s’ho emporta a la taula i després ho recull i ho deixa a les escombraries per reciclatge corresponents.

A més, quan arriba el bon temps, al jardí es projecten documentals, s’organitzen xerrades, es monten degustacions de te o se celebren exposicions africanes d’art shoma.

Com es veu, Olokuti, és un lloc d’interès amb molt d’encant.

En aquest vídeo en tenim més informació:

El seu web és http://www.olokuti.com/catalog/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: