LLOCS AMB ENCANT: BOTTEGA SANTANA

Restaurante Santana

El restaurant Santana.

Un dels angles de les sales.

Restaurante Santana

La moderna decoració hi juga un bon paper…

… com aquests quadres.

Restaurante Santana

Vista d’una de les sales.

L’espai és ampli.

Restaurante Santana

Vista des de l’altre angle.

Passejant per Barcelona et trobes amb alguns racons que se sobte et fan oblidar que estàs en una gran ciutat. Sarrià és una zona que té llocs amb aquesta virtut com per exemple la Plaça de Sarrià i les seves rodalies.

Doncs just al costat de la plaça, al número noranta-set del Carrer Gran ens trobem amb un edifici molt antic doncs prové del segle XIV, però contrasts del disseny, alberga un modern restaurant de nom Santana.

Porta relativament poc temps obert doncs el va inaugurar el grup de restauració San Telmo fa un parell d’anys i van tenir una bona pensada perquè el lloc, no sols per sí mateix sinó també pel seu maridatge amb l’entorn, resulta atractiu i agradable.

Bona “culpa” d’això la té el taller de Pilar Líbano perquè ella i el seu equip han dissenyat un lloc actual que encaixa amb les característiques de l’edifici.

La Pilar, que ha signat el disseny de tendes com Nespresso, Antonio Miró o Lydia Delgado, ha creat tres sales d’ambientació diferenciada, destacant la taula reservada dins de la mateixa cuina en la que podem gaudir d’una atenció absolutament personalitzada en estar en contacte directe amb el chef. A més, ha sabut combinar molt bé el mobiliari amb taules de marbre i cadires de disseny.

En quant al que s’hi serveix, és una bona cuina mediterrània a base de plats i tapes per, si es desitja, compartir. Son receptes tradicionals adaptades als gusts d’avui amb base en la cuina de carbó. Treballen una bona matèria prima per oferir un toc final personal i modern.

Si passejar pel carrer Gran de Sarrià sempre és un plaer, si arrodonim la passejada amb un bon àpat, dinar o sopar, amb carta o sense, i regat amb els bons vins que tenen, el plaer serà doble.

El seu web és: http://www.gruposantelmo.com/restaurantes/santana/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: