LLOCS AMB ENCANT: TALLER DE PASTA

La botiga és diàfana.

Vista de l’entrada.

Vista general.

Detall.

Es treballa a la vista de tots, inclús dels vianants.

La feina pot ser percebuda des del carrer.

Aquestes imatges tan diàfanes que podem veure corresponen a una tenda anomenada Taller de Pasta, situada al carrer Bruc 85, de Barcelona.

Però no és només per la seva claredat, tan mediterrània, que ens pot cridar l’atenció. Hi ha algún element més que la fan del tot singular: es tracta d’un obrador artesanal de pasta fresca que fa la producció a la vista dels clients.

En efecte, passejant per aquesta cantonada del carrer Bruc amb Aragó crida l’atenció, a part de la blancor de la tenda, el que sempre es vegi algú tallant o amasant.

Aquest és un detall que a més de curiós resulta molt gratificant de cara al client: la pasta que es va a comprar la fan al moment i davant del comprador, tot i que ja és un petit espectacle veure, fins i tot des del carrer, com treballen la pasta.

A més, és un lloc on no només es pot fer l’adquisició setmanal de pasta, sinó que invita a anar-hi gairebé cada dia perquè diàriament s’ofereix un menú de migdia que es pot consumir al mateix taller o es pot emportar. Es una manera intel.ligent i saborosa de fidelitzar la clientela.

Però la cosa no acaba aquí: també organitzen tallers sobre com fer la pasta, de manera que qui participa, no només millora les seves prestacions culinàries envers la pasta sinó que s’en va amb el dinar fet doncs obviament s’emporta a casa el que ha cuinat.

Heus aquí una tenda oberta totalment al visitant amb el sentit més literal de l’expressió perquè tot es mostra, tot està a la vista: procès i resultat final. Es tracta d’un notable exemple d’innovació doncs a vegades innovar no significar vendre una cosa nova (vendre pasta certament no ho és) sinó oferir producte o servei d’una manera diferent.

En aquest video podem veure com fabriquen el producte, evidentment a la vista de tothom:

[vimeo]http://www.vimeo.com/26492022[/vimeo]

El seu web, on trobarem informació de tots els seus productes, és: http://www.tallerdepasta.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: