LLUIS PUIGGROS A LA GALERIA L’ARCADA

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

Des de Sant Joan.

Passeig de Mar.

Calaixera.

 

Posta de sol.

 

Carrer Ample.

Des de Sa Palomera.

 

De Sant Joan de Vilatorrada és el pintor del que parlem avui: Lluís Puiggròs Puigdellívol.

Encara que es defineix com artista autodidacta, Puiggròs va realitzar estudis de disseny gràfic i arts aplicades a l’Escola d’Arts i Oficis de Vic.

Pictòricament, allò que el va marcar van ser els concursos de pintura ràpida en els que participa des de molt jove, així es va anar exercitant en el traç, la perspectiva, la pinzellada…, encara que els estudis de disseny van deixar, naturalment, marca en la seva manera de fer.

Practica realisme urbà captant tot allò que li crida l’atenció de la ciutat, els carrers, els cotxes que hi circulen, el cel… són obres en les que utilitza les formes geomètriques de les línies arquitectòniques, independentment de que la ciutat sigui Barcelona, Nova York o Blanes.

Però no solament recull en el seus quadres la vitalitat urbana, sinó també paisatges rurals i costaners, alguns interiors i… animals, de manera que la temàtica s’ha anat ampliant.

Es el que podem veure en l’atractiva exposició que està celebrant a la galeria L’Arcada, de Blanes, on podem apreciar la seva tècnica en acrílics sobre fusta, tela i taula.

Lluís Puiggròs porta tres dècades exposant i no solament al nostre país sinó també a l’estranger: Chicago, Nova York, Paris… per això és un luxe que ara puguem veure la seva darrera producció a casa nostra, a L’Arcada.

El web de la galeria és https://galerialarcada.com/

 

Lluís Puiggròs Puigdellívol, un autèntic col·leccionista de premis. Aquí el veiem al costat d’una de les seves pintures que representen un animal.

El seu instagram és https://www.instagram.com/lluispuiggros/?hl=es

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: