LOVE OF LESBIAN. UNIVERSOS INFINITOS

Tot i el seu nom, Love of Lesbian és un grup català (de Sant Vicenç dels Horts) i és una de les representacions més internacionals que tenim en aquest moment.

Entre 1999 i 2004 van enregistrar els seus primers tres discs, tots ells totalment en anglès. I no va només per la questió idiomàtica que a l’any 2000 van ser teloners de The Cure.

L’any 2005 canvien de llengua i es pasen al castellà fins a avui, enregistrant aquell any el seu primer disc en aquest idioma.

Al 2007 van publicar l’àlbum Cuentos chinos para niños del Japón, disc premiat en un any en el que fins i tot van fer una gira pels Estats Units.

L’any 2010 es van emportar el premi de Grup de l’Any que atorga la revista Rolling Stone, mentre que aquell mateix any i també al 2011 la revista Enderrock els va guardonar com millors artistes catalans en altres llengues.

La cançó que he escollit per aquesta entrada és Universos infinitos, peça pertanyent a l’àlbum Cuentos chinos para niños del Japón, abans esmentat. Va ser el seu segon disc en castellà.

Es una mostra de la bona música que fan els Love of Lesbian.

Per saber-ne més: http://es.wikipedia.org/wiki/Love_of_Lesbian

Si voleu veure el seu web, és: http://blogoflesbian.com/

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: