MATTIAS KLUM

– O – O – O – O – O – O – O – O – O –

 

Pluja a Borneo.

 

Indígenes caçadors a Borneo.

Icebergs a l’Antàrtic.

Simi a Danum Valley, Borneo.

Vermell.

Mare i fill.

Pi a l’arxipièlag d’Estocolm, Suècia.

Boscos de fusta a Borneo.

Flamenc menjant en aigües poc profundes. 

Burangarna, Suècia.

 

 

El suec Mattias Klum va començar a treballar com fotògraf professional amb només divuit anys.

Es va especialitzar en història natural i ha passat els últims vint anys viatjant pel món i fent fotografies dels entorns naturals dels cinc continents.

Encara que la natura és el seu punt fort, també ha fet amb èxit alguns encàrrecs molt complexos fora d’aquesta àrea; per exemple, gràcies a la intervenció del Dalai Lama va aconseguir ser rebut pels monjos de la vall de Hanle, un remot indret de Ladakh a la regió nort de l’Himalaia que el govern de l’India havia declarat zona prohibida després de la guerra xino-india de 1962.

Els seus treballs han estat publicats a revistes de tirada internacional com Geo, Wildlife Conservation, National Geographic o Audubon.

També ha realitzat documentals per televisió.

Es un ferm defensor de la natura i aprofita qualsevol ocasió per advertir sobre la manera en que l’ecosistema està començant a esfondrar-se a causa del canvi climàtic. Ha arribat a dir que que es temia que els seus fills no arribaran mai a veure un escull de corall o la selva.

 

Mattias Klum fent la seva feina, en aquest cas retratant orangutans.

El seu web és: http://www.mattiasklum.com/

 

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: