MIKE AND THE MECHANICS. BEGGAR ON A BEACH OF GOLD

Com els més introduïts en el mon de la música rock saben, Michael Rutherford és un dels membres fundadors del grup Genesis i una de les columnes vertebrals d’aquesta històrica banda.

No obstant, Genesis no va ser l’única plataforma d’expressió musical d’en Mike. Ell i altres amics músics van decidir montar un altre grup en el que poder fer música amb les variants que més els demanava el cos. I el resultat va ser la banda Mike and the Mechanics.

Mike Rutherford no va ser l’únic integrant famós: també trobem noms de la importància de Paul Carrack (compositor d’una bona part de les cançons de la banda) o Paul Young, un solista que sabia destacar en les actuacions en directe.

Sense anar més lluny, en el video que podem veure, és Paul Young la imatge principal del grup en una cançó de l’any 1995 anomenada Beggar on a beach of gold (captaire en una platja d’or) que donava titol al seu quart àlbum, disc que tractava del materialisme, que segons ells, va presidir els anys vuitanta i de la insatisfacció que el fet de posseir riquesa no necessàriament pot evitar.

Tenint en compte la presència de Mike Rutherford (el qui toca la guitarra elèctrica, no l’espanyola) no és d’estranyar que la cançó tingui un so que recorda bastant al dels Genesis d’aquells anys.

“With my family all around me
I’ve all the riches I can hold
I’m a beggar
Sitting on a beach of gold

Oh lord I’m a poor man
With all the riches I can hold
I’m a beggar
Sitting on a beach of gold”

“Amb la meva familia al meu voltant tinc totes les riqueses que puc posseir, soc un captaire assegut en una platja d’or. Oh senyor, soc un pobre amb totes les riqueses que puc posseir, soc un captaire assegut en una platja d’or”.

Per saber més de Mike and the Mechanics: http://es.wikipedia.org/wiki/Mike_%2B_the_Mechanics

Deixa un comentari

Labellesa.cat és un blog cultural on podràs trobar informació de cultura catalana i internacional sobre cinema, dansa, teatre, fotografia, música, art i literatura entre d’altres. Estigues al dia de les darreres novetats i tendències culturals amb el nostre contingut original, dinàmic i fresc!

¿Vols estar al corrent de tots els esdeveniments culturals? Introdueix el teu mail aquí: